(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
UNA Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Yhtiön käynnistämisvaiheen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle haemme

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtaja johtaa yhtiön toimintamallien ja palvelutarjonnan kehittymistä vastaamaan sote-toimialan voimakkaasti uudistuviin tarpeisiin.  Yhtiön johtaminen voi tapahtua Helsingistä tai Tampereelta käsin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta, perehtymistä toimialan muutostavoitteisiin, kehittyvien ICT-palvelumallien ja niihin liittyvien kyvykkyyksien hallintaa ja erittäin hyviä sosiaalisia valmiuksia. Vahva kokemus asiakas- ja kumppaniyhteistyöstä on välttämätön. Henkilön tulee olla aidon kiinnostunut sote-toimijoiden arkipäivästä ja hänellä on vahva halu julkisen palvelun muuttamisesta asiakaskeskeiseksi. Henkilöllä on hyvä sote-alueen toimijoiden verkosto. Näyttö tulosvastuullisesta johtamistyöstä asiantuntijaorganisaatiossa on tärkeä etu.

Tehtävä tarjoaa uudelle toimitusjohtajalle mahdollisuuden toimia ja vaikuttaa laajasti koko sote-kentän digitalisaatiokehityksessä.  Hän on keskeinen vaikuttaja uudenlaisen ekosysteemin luomisessa ja UNA:n integraattoriroolin vakiintuessa koko systeemin ohjaamisessa ja hyödyntämisessä. Olosuhteet muuttuvat koko ajan. Tämä edellyttää kykyä asettaa uusia tavoitteita, vahvaa itseohjautuvuutta ja älyllistä uteliaisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Urpo Karjalainen, p. 050 576 6763, varmimmin 2.8. klo 14-16 ja 6.8. klo 14-16 sekä seniorikonsultti Martti Sahrakorpi, p. 0400 563 809. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 13.8.2018 mennessä.