(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Tampereen Aluetaksi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Toimitusjohtajana vastaat Taksi Tampereen toiminnasta ja taloudesta yhdessä johtoryhmän kanssa ja varmistat liiketoimintastrategiamme yhdenmukaisuuden lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteisiimme. Johdat, motivoit ja sitoutat henkilöstöä ja vahvistat yrityksen sisäistä dialogia. Työntekijöitä keskusorganisaatiossamme noin 60 ja näiden lisäksi yrityksellämme on noin 400 osakasyrittäjää.

Oikean osaajan tuntomerkit

Etsimämme toimitusjohtaja on muutosten jalkautuksessa kannuksia hankkinut ammattilainen, jolle strategiatyöskentely ja johtamistyö on tuttua. Toimintamme on voimakkaasti muuttumassa taksilakiuudistuksen myötä, joten sinulla on ymmärrystä markkinaehtoisen toimintamallin kehittämisestä. Roolissasi korostuu päivittäinen vuorovaikutus sekä osakasyrittäjien että muiden sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutustaitosi ovat huippuluokkaa. Kokemus mediasuhteiden ylläpidosta katsotaan eduksi.

Henkilönä olet päämäärätietoinen ja osaat priorisoida tehtäviä tehokkaasti, jotta sovittuihin tavoitteisiin päästään. Kannustat muita ja viestit innostavasti, sillä ymmärrät, että yhdessä tekemällä saadaan aikaan parhaita tuloksia. Johdat rautaisella asenteella ja vaikuttavana työyhteisön jäsenenä.

Kykenet kommunikoiman sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi.

Hyppää kanssamme muutosten tuulten kyytiin

Taksitoimiala on historiallisen murroksen kynnyksellä ja sinä pääset mukaan muutoksen aallonharjalle! Meidän kanssamme sinun on mahdollista saada näkyvää aikaan, tukena sinulla on vahva brändi ja alan parhaat osaajat. Tehtävässä tulet laaja-alaisesti kehittämään toimintaa läpi organisaation samalla kasvattaen verkostojasi myös talon ulkopuolelle.

Kerro meille itsestäsi

Jos tämä mahdollisuus kuulosti sinusta lupaavalta, meistä olisi hienoa kuulla nyt vuorostaan sinusta. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 12.8.2018 mennessä Personnel kotisivujen kautta.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa 23.7. ja 30.7. Personnel Groupin varatoimitusjohtaja Jarkko Laine puh. 03 3138 0477 ja muina aikoina research consultant Tytti Miskala puh. 040 523 0110.

Lisätietoja antaa myös 24.7. ja 31.7. klo 12.00 – 15.30 Tampereen Aluetaksi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tero Kallio p. 050 588 3778.