(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Maveplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Haemme nyt yhtiölle uutta

Toimitusjohtajaa

uusien haasteiden pariin siirtyvän toimitusjohtajamme työn jatkajaksi.

Vastuullasi on projektien, palveluiden ja liiketoiminta-alueiden toimintojen analysointi ja systemaattinen kehittäminen. Sinulta odotetaan ripeää kokonaistilanteen hahmottamista, organisaation ja henkilöstön mukaanottoa sekä yhtiön johtamista yhteistyössä hallituksen ja johtoryhmän kanssa. Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä yrityksen toimialoihin liittyvän asiantuntijaorganisaation toimintaympäristöstä ja esimiestyöstä. Omaat hyvät henkilöstöjohtamisen taidot ja olet luonteeltasi määrätietoinen, jämäkkä ja luotettava. Olet ulospäinsuuntautunut ja aktiivisena keulakuvana markkinoinnissa ja avainasiakassuhteiden kehittämisessä. Työtapasi on omalla esimerkillä johtava ja selkeän ohjaava.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan menestyvässä RALA-sertifioidussa SKOL-jäsenyrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittää yritystä edelleen omien visioidesi mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Mikkola (0400 572412) koko heinäkuun ajan sekä hallituksen puheenjohtaja Vesa Nuolioja (040 540 4112) torstaina 12.7. klo 10 –14 ja perjantaina 13.7. klo 9 –12. Lisätietoja Maveplan Oy:stä löydät osoitteesta www.maveplan.fi.

Vaaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 2.8.2018 mennessä sähköpostitse osoitteella mika.mikkola@maveplan.fi.