(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Suomen Uusyrityskeskukset ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Nykyisen toimitusjohtajamme eläköityessä haemme Suomen Uusyrityskeskukset ry:lle uutta 

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtaja vastaa Suomen Uusyrityskeskukset (SUK) ry:n, uusyrityskeskusverkoston asiantuntijaryhmien ja yhdistyksen omistaman SUK-Palvelu Oy:n operatiivisesta toiminnasta ja raportoi siitä hallitukselle. Hän vastaa myös palveluiden kehittämisestä, viestinnästä ja sidosryhmätoiminnasta. Toimitusjohtajan työparina toimii yhdistyksen tiedottaja.

Etsimme tulevaisuuteen katsovaa johtajaa, joka kykenee kehittämään verkoston toimintaa myös digitaalisissa ympäristöissä. Etsimällämme henkilöllä on laajat yhteistyöverkostot sekä kokemusta myös edunvalvonnasta ja järjestötyöstä. Haettavalla henkilöllä on motivaatio kehittää uusia yhteistyömahdollisuuksia ja halu panostaa jo olemassa oleviin suhteisiin.

Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, yrittäjämäistä asennetta ja kykyä toimia itsenäisesti julkishallinnon sekä pienten ja suurten yritysten kanssa. Tehtävässä menestyy pitkäjänteinen, hyvät sosiaaliset taidot omaava ja käytännönläheinen henkilö, joka on itse vahvasti mukana yhdistyksen käytännön tehtävissä. Toimitusjohtajan toimenkuva edellyttää hyvää paineensietokykyä sekä valmiuksia tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa koko Suomen alueella. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden todelliseen vaikuttamiseen sekä kasvuun arvostetuksi yrittäjyyden edistäjäksi. Työpaikka sijaitsee Eteläranta 10:ssä, Helsingissä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat hallituksen puheenjohtaja Pekka Tsupari, p. 040 5702 021, ja varapuheenjohtaja Sakari Oikarinen, p. 046 9216 060.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen pekka.tsupari@ytl.fi 15.8.2018 mennessä. Kirjoita sähköpostin aihekenttään "Toimitusjohtaja".