(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Business Kangasala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Haemme oma-aloitteista, energistä ja yhteistyökykyistä toimitusjohtajaa rakentamaan uutta yhtiötä. Sinulla on laajat yhteistyöverkostot ja kykenet aktiivisesti luomaan uusia verkostoja.  Ratkaiset haasteet positiivisella työotteella. Olet tulevaisuuteen katsova, kehitysmyönteinen ja markkinointihenkinen. Arvostamme näyttöä tuloksellisista elinkeinoelämään tai matkailuun liittyvistä kehittämishankkeista.

Tiimipelaajana sukkuloit sujuvasti julkisen ja yksityisen välimaastossa. Osallistut kaupungin johtoryhmätyöskentelyyn ja olet kaupunginjohtajan tärkeä työpari elinkeinoasioissa. Kehität ja markkinoit Kangasalan uusia laajoja yritysalueita sekä matkailupalveluita yhteistyössä yhtiön tulevan henkilöstön kanssa.

Tehtävään vaaditaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme johtamiskokemusta, muutosjohtamiskykyä, yritystoiminnan ja elinkeinoelämän tuntemusta, kokemusta laaja-alaisista kehittämishankkeista sekä talous- ja hallinto-osaamista. Arvostamme myös julkishallinnon toimintaperiaatteiden tuntemusta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tehtävään valittavan henkilön kanssa laaditaan johtajasopimus. Koeaika on 6 kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä Kangasalan käyttämän työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee täyttää 18.6.2018 klo 15 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.