(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Kotkan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haemme sinua tekemään tuloksia hyvän johtoryhmän ja osaavan henkilöstön kanssa, kannustavalla ja rohkaisevalla otteella. Olet innostava ja strategisesti taitava myös työskennellessäsi kaupungin edustajien sekä teollisuuden asiakkaiden kanssa.

Johtajana olet avoin, rehellinen ja oikeudenmukainen. Tuot päivittäiseen toimintaan tavoitteet ja strategisen näkökulman. Hallitset lukujen ja liiketoiminnan yhteyden. Tunnistat johtoryhmän avulla uusia liiketoiminta- ja yhteistyömahdollisuuksia.

Toimitusjohtajana sinulla on omistajaohjauksessa, hallitustyöskentelyssä ja sidosryhmätyössä vastuu merkittävimpien hankkeiden valmistelusta.

Sinulla on kokemusta ja liiketoimintatuntemusta energia-alalta. Aiempi toimitusjohtajarooli ei ole välttämätön, mutta olet johtanut isompaa kokonaisuutta ja sinulla on näyttöjä tulosvastuussa. Koulutuksena arvostamme sopivaa ylempää korkeakoulututkintoa. Tuot mielellään mukanasi tehtävään kokemusta työskentelystä kaupungin tai kunnan omistamassa yhtiössä.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin Mercuri Urvalissa vastaa konsultti Kari Hausen, puh. 050-374 3504 perjantaina 4.5.2018 sekä keskiviikkona 9.5.2018. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.5.2018 mennessä osoitteessa https://www.mercuriurval.com/fi-fi/ viitenumerolla FI-12636.