(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Laitilan Terveyskoti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Tehtäväsi on johtaa tuloksellisesti Laitilan Terveyskoti Oy:tä sekä kehittää ja laaja-alaistaa palvelutuotantoamme yhteistyössä hallituksen ja osaavan henkilöstömme kanssa. Tavoitteenamme on säilyttää asemamme vahvana kotimaisena toimijana ja kannattava kasvu muuttuvassa sote-ympäristössä. Tämä edellyttää meiltä mm. uusia näkemyksiä ja avauksia, toimivia verkostoja terveydenhuollon ja kuntoutuksen alalla, arvojemme mukaisia laadukkaita asumis-, hoito-, ravitsemus- ja työterveyspalveluita ja onnistumista palvelujen myynnissä.

Olet jämäkkä johtaja ja taitava asiantuntijoiden esimies. Sinulla on korkeakoulututkinto ja vahvaa liiketalousosaamista. Olet hyvin verkostoitunut Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja ylipäätään sosiaali- ja terveysalalla. Ihannetapauksessa olet johtanut tuloksekkaasti kuntoutus- tai hyvinvointiorganisaatiota. Olet innovatiivinen ja tartut rohkeasti uuteen ja saat innostettua myös muut mukaan. Viet asioita periksiantamattomasti läpi ja saat aikaan tuloksia.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavien ja osaavien ihmisten kanssa kotimaisessa terveessä yrityksessä. Tule rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

 

Lisätietoja antaa valinnassa avustava konsultti Sari-Anne Poikkijoki, p. 050 516 7399. Tavoitat hänet parhaiten ma 7.5. klo 10-11, ma 14.5. klo 8-9 ja to 17.5. klo 8-10. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 20.5. www.romana.fi ”Hae ilmoitettua tehtävää” / Laitilan Terveyskoti Oy – toimitusjohtaja.