(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Saat vastuullesi Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton operatiivisen ja strategisen johtamisen. Tehtävän painopistealueet ovat kiinteistönvälitysalan edunvalvonta,  toiminnan kehittäminen ja alan ammattilaisten toimintaedellytysten varmistaminen.  Työssä pääset edistämään niin kotimaassa kuin kansainvälisesti  toimialan eettistä ja juridista sääntelyä sekä kehittämään kiinteistövälitykseen liittyvää  tutkimusta ja koulutusta. Perustehtävänsä mukaisesti KVKL edistää toiminnallaan etenkin sellaisia hankkeita, jotka vahvistavat välitysalan arvostusta ja kykyä tuottaa asiakkaalle lisäarvoa toteuttaen samalla liiketaloudellisesti kannattavaa toimintaa.

Odotamme sinulta asennetta lähteä johtamaan pientä, mutta tehokasta asiantuntijaorganisaatiota sekä lisäksi näyttöjä palveluliiketoiminnan tuloksekkaasta johtamisesta ja kehittämisestä. Olet kuunteleva tulos- ja kehityshakuinen näkemyksellinen vaikuttaja, joka vie asioita eteenpäin pitkäjänteisesti ja varmalla otteella. Hallitset yhteistyöverkostojen rakentamisen ja viihdyt kentällä eri sidosryhmien, asiakkaiden, asiantuntijoiden sekä vaikuttajien parissa. Toimialan tuntemus auttaa sinut nopeaan vauhtiin, mutta sitäkin tärkeämpää on aito kiinnostus kiinteistövälitysalan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja digitaalisuuden tuomien mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Olet luonteva esiintyjä ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, joiden avulla luot verkostoja ja rakennat siltoja. Kotimaan vaikuttamisen lisäksi toimit luontevasti myös kansainvälisissä verkostoissa. Tehtävä vaatii myös hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Kiinteistövälitysalan Keskusliitto tarjoaa uudelle toimitusjohtajalle paikan toimialan keskiössä sekä todellisen mahdollisuuden vaikuttaa alan kehitykseen ja arvostukseen.

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 4.3. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-12255. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Group Director Aki Hyryläinen puh. 0207 420 546. Voit jättää soittopyynnön myös sähköpostitse etunimi.sukunimi@mercuriurval.com. Käsittelemme kaikki hakemukset ja yhteydenotot luottamuksellisesti.