(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Yleisradio

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Ylen toimitusjohtaja siirtyy toisiin tehtäviin ja haemme hänelle seuraajaa.

Etsimme henkilöä, jolla on näkemys julkisen palvelun mediayhtiön tehtävästä, roolista ja tulevaisuudesta. Hänellä on vahva kokonaiskuva media-alan ja toimintaympäristön haasteista. Toimitusjohtajalta odotamme visionääristä ajattelua ja erinomaisia näyttöjä johtamiskyvyistä ja viestintätaidoista.

Kulttuurin ja teknologian murroksen hallinta edellyttää laaja-alaista osaamista. Katsomme etenkin kokemuksen kulttuurialan, tiedotusvälineiden ja/tai digitalisaation johtamisesta keskeiseksi ansioksi. Myös kansainväliseen kokemukseen kiinnitämme huomiota. Hakijalla on oltava myös tehtävään riittävä kielitaito (ainakin suomi, ruotsi, englanti).

Ylessä on vakituisia työntekijöitä noin 2800. Ylen tv- ja radiokanavat sekä verkkopalvelut työllistävät tämän lisäksi suuren joukon luovan alan ammattilaisia ja asiantuntijoita.

Yle palvelee kaikkia suomalaisia ja yhtiön tehtävä on tarjota kaikille yhtäläiset mahdollisuudet saada tietoa, kokea elämyksiä, viihtyä sekä sivistää ja kehittää itseään. Ylen arvot ovat luotettavuus, riippumattomuus ja ihmisen arvostaminen.

Ylen toiminnasta säädetään Laissa Yleisradio Oy:stä. Laki määrittelee Ylen julkisen palvelun tehtävän. Ylin päätösvalta Ylessä kuuluu hallintoneuvostolle ja hallitukselle. Hallitus nimittää yhtiön toimitusjohtajan.

Hakemukset osoitetaan 26.2.2018 mennessä toimitusjohtaja.hakemus@yle.fi tai patrik.kvikant@odgersberndtson.fi