(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Kanavagolf Vääksy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Vääksyssä sijaitseva Kanavagolf on onnistunut kasvamaan haastavassa golfmarkkinassa vastoin yleistä valtavirtaa. Jäsenmäärä on kovassa kasvussa ja viimeisessä kenttärankingissa Kanavagolf sijoittui sijalle 45, Päijät-Hämeen kentistä parhaimpana. Toimitusjohtajamme siirtyessä uusien haasteiden pariin, etsimme Kanavagolfille uutta vetäjää.

Tehtävässä vastuullasi on Kanavagolfin päivittäinen toiminta, henkilöstö, viestintä, myynti, talous sekä yhteistyö muiden toimijoiden kanssa. Toimit myös Kanavagolf Vääksy Ry:n toiminnanjohtajan roolissa.

Odotamme sinulta tuloksellista johtamiskokemusta yhdistys- ja yritysmaailmasta erityisesti palveluiden kehittämisestä. Sinulla on näkemystä ja halua kehittää toimintaa seuraavalle tasolle. Ymmärrät, miten golfkenttäyhtiöt toimivat ja olet mieluiten saanut kannukset liike- ja/tai urheilutoiminnan parista. Sinulla on myyntikokemusta ja taitoja yhteistyökumppaneiden hankinnasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön rennossa golfyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 16.2. Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja ari.honkasalo@suoraa.fi tai 045 805 0001. Hakemukset johanna.viljamaa@kanavagolf.com