(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Wedeco Oy, Vaasa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2020

Wedeco on vuonna 1987 perustettu, yrittäjävetoisiin omistusjärjestelyihin panostava pääomasijoittaja. Tänä aikana olemme olleet mukana enemmistö- tai vähemmistöomistajana noin 80 yrityksessä. Me haluamme olla mukana omistajana ja kumppanina toimintansa jo vakiinnuttaneissa kasvuhaluisissa ja -kykyisissä pk-yrityksissä Länsi-Suomen alueella. Olemme aidosti kiinnostuneita kohdeyrityksen kehittämisestä yhdessä sitoutuneen, innostuneen ja toimialansa osaavan johdon kanssa. Wedecon omistajina on pohjalaistaustaisia vankan yrityselämän kokemuksen omaavia henkilösijoittajia, paikallisesti toimivia valtakunnallisia teollisuusyrityksiä, rahoituslaitoksia, vakuutusyhtiöitä ja pohjalaisia kuntia sekä kaupunkeja.
www.wedeco.fi

Pitkäaikaisen toimitusjohtajamme eläköityessä haemme

TOIMITUSJOHTAJAA

johtamaan Wedecon operatiivista toimintaa ja toimimaan kohdeyritystemme aktiivisena kehittämisen kumppanina. Toimit kohdeyritystemme hallituksissa sekä sparraat ja tuet niiden toimitusjohtajia. Työsi sisältää niin uusien mahdollisten sijoituskohteiden kartoittamista ja analysointia kuin irtautumisten suunnittelua ja toteuttamista.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja yrityselämässä hankittu laaja talousosaamisesi tukee tehtävässä menestymistäsi. Johdat talouslukujen kautta, sinulla on kokemusta M&A- ja/tai pääomasijoitustoiminnasta, hallitset rahoitusinstrumentit ja sinulla on vankka kokemus hallitustyöskentelystä. Ratkaisukeskeisenä ja positiivisena henkilönä olet rakentavan jämäkkä tiukoissakin neuvottelutilanteissa. Synnytät luontaisesti luottamukseen perustavaa yhteistyötä ja aktiivisena verkostoitujana sinulla on hyvät ja toimivat verkostot Pohjanmaalla. Erityisesti PK-sektorin yritystuntemuksesi on laajaa. Mahdollinen yrittäjäkokemuksesi on etu, mutta ei välttämättömyys.

Pohjanmaalla ei ole tietä, jota emme ole ajaneet tai yritystä, jota emme ole tavanneet tai josta emme olisi ainakin kuulleet.

Lisätietoja tehtävästä antavat Wedeco Oy:n hallituksen puheenjohtaja Anders Nordström, puh. 050 332 3323 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.
 
Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 28.4.2020 mennessä.