(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja, Viinitalo Melkko
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Vuodesta 1987 lähtien toiminut Viinitalo Melkko Oy on Suomen suurin ja vanhin yksityiseen viinin, oluen ja siiderin valmistukseen käytettävien aineiden, välineiden ja tarvikkeiden maahantuoja ja tukkumyyjä.Toimiala on voimakkaassa uusiutumisvaiheessa. Tämä korostui entisestään uuden alkoholilain seurauksena, antaen alan markkinoille merkittävän kasvupotentiaalin. Pitkäaikaisen toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle, etsimme hänelle seuraajaa.

Toimitusjohtaja

kehittää toimintaamme aktiivisesti eteenpäin. Aikaisempi kokemus strategioiden luomisesta sekä kyky hahmottaa isoja kokonaisuuksia ovat tässä tehtävässä välttämättömiä. Odotamme sinun olevan energinen myynti- ja markkinointihenkinen uudistaja, joka hallitsee myös nykyaikaisen verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin. Vastuualueeseesi kuuluu myynnin ja markkinoinnin lisäksi talouskehityksen ja erilaisten toimintojen kuten tuotantokulujen seuranta ja kehittäminen.

Toivomme sinulta sopivaa, mielellään kaupallista koulutusta sekä elintarvikealan ymmärrystä. Sujuva englannin kielitaito on välttämätön. Ruotsin kielen osaamista pidämme isona etuna.

Toimitilamme on Lahdessa, mutta tehtävä edellyttää matkustamista ja tiivistä yhteydenpitoa asiakkaisiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi sitoutuneen henkilöstön ja omistajien tuen sekä kilpailukykyisen palkan.

Rekrytointiamme hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 20.5.2018 mennessä. Lisätietoja asiasta antaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:n toimitusjohtaja Kirsi Naamanka, puh. 040 728 3770.