(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA, Vantaa / Tampere
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019
Kaukokiito on perheyritysomisteinen ja valtakunnan johtava yksityinen kuljetusjärjestelmä, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää jo yli 65 vuotta. Me olemme yli 2000 logistiikan ammattilaisen muodostama yhteisö, jossa arvostetaan rehellistä tekemisen meininkiä ja vilpitöntä kehittymisen halua. Meitä kaukokiitolaisia yhdistää intohimo asiakaslähtöiseen kehittämiseen, ammattitaito kasvollisiin ja laadukkaisiin logistiikkaratkaisuihin sekä kiinnostus uuteen teknologiaan kehityksen mahdollistajana. Haluamme kehittää verkostoamme ketterästi ja avoimessa vuorovaikutuksessa asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Laadukkaan asiakaskokemuksen ohessa meille on tärkeää myös oppiva ja osallistava organisaatiokulttuuri sekä hyvinvoiva henkilöstö.

 

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme tuloshakuista, asiakaslähtöistä ja yrittäjähenkistä

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaat Suomen Kaukokiito Oy:n liiketoiminnasta, tuloksesta ja toiminnan kehittämisestä. Pidät yllä kannattavaa kasvuamme ja jatkat palvelukonseptimme kilpailukykyistä kehittämistä yhdessä muun johtoryhmän kanssa.

Kehität asiakaskokemusta ja palveluliiketoimintaa strategiamme mukaisesti. Sinulla on vankka kokemus tulosvastuullisista johtotehtävistä ja muutoksen jalkauttamisesta. Osaat kohdata ja johtaa erilaisia henkilöitä eri tilanteissa kaikkialla Suomessa. Paitsi että olet kova osaaja logistiikan parista, ymmärrät teknologian mahdollistamat ratkaisut ja sinulla on kokemusta digitalisaation tuottamasta lisäarvosta asiakkaalle.

Olet motivoiva, innostava ja osallistava johtaja. Sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Kommunikoit vakuuttavasti eri foorumeissa ja kanavissa. Koulutustaustasi on joko kaupallinen ja/tai tekninen, mielellään korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän pitkäjänteisesti toimivassa arvostetussa yrityksessä. Toimipaikkasi voi olla joko Helsingissä tai Tampereella. Lisätietoja meistä ja omistajistamme www.kaukokiito.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Hallituksen puheenjohtaja, Ville Koramo, p. 0400 389 708, 16.7 ja 17.7 klo: 8.00 – 12.00.

Experiksen Rekrytointikonsultit:

Terhi Airas, p. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com. Parhaiten tavoitettavissa: 19.6., 28.6., 1.7., 11.7. ja Henrik Grönqvist, p. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com. Parhaiten tavoitettavissa 26.6., 5.7., 31.7., 6.8.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.8.2019. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.