(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Uudenmaan sairaalapesula, Kerava
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020


Uudenmaan Sairaalapesula USP on HUS-kuntayhtymän, Helsingin kaupungin, Espoon kaupungin ja Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) omistama yhtiö. Visiomme on olla vaativan tekstiilihuollon edelläkävijä – yhdessä, askeleen edellä ja kehityksen kärjessä. Tarjoamme asiakkaillemme vaativan tekstiilihuollon ratkaisuja vastuullisesti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.  Huolehdimme sopimuksen mukaan asiakkaan tekstiilien hankinnasta, huollosta, kuljetuksista sekä korjauksista. Liikevaihtomme on 21 milj. euroa ja meillä työskentelee noin 250 alan ammattilaista. Tutustu lisää: www.uudenmaansairaalapesula.fi 

Haemme

Toimitusjohtajaa

johtamaan ja kehittämään yhtiön toimintaa muutoksessa. Vastaat suuren in-house-palveluyhtiön johtamisesta ja laajentumisesta sekä toiminnan yhdenmukaistamisesta.

Johtajana toivomme sinulta monipuolisuutta: kykyä johtaa strategisesti ja tulevaisuuteen katsoen, muutosjohtamisen osaamista sekä kehittämisotetta tuotannon tehokkuuteen ja varmuuteen. Tukenasi on osaava johtoryhmä. Olet hyvä henkilöstöjohtaja ja toimit energisesti muutoksissa.

Odotamme sinulta johtamiskokemusta tulosvastuullisesta roolista sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Osaamisesi ja kokemuksesi voi olla esim. henkilöstövaltaisen palvelun johtamisesta. Aiempi kokemus teollisen tuotantoprosessin johtamisesta on eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden johtaa isoa palveluyhtiötä sekä vaikuttaa vahvasti yhtiön tulevaan kehitykseen muutosvaiheessa. Työllämme on suuri merkitys asiakkaidemme toimintakykyyn. Toimipisteesi on Keravalla ja tehtävä vaatii liikkumista myös muihin toimipisteisiin.

Jos haluat keskustella tehtävästä lisää, niin ole yhteydessä MPS-Yhtiöiden senior partneriin Juha Vaaraan, puh. 020 7469 411, parhaiten tavoitettavissa ti 17.3. klo 13–15 ja ma 23.3. klo 15–17. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 29.3.2019 mennessä.