(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Uudenkaupungin Satama, Uusikaupunki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

 

Uudenkaupungin Satama on moderni, tehokas ja tasokas satama. Sataman kehitys on Uudenkaupungin kaupungin tärkeimpiä prioriteetteja, ja paljon resursseja on investoitu satamaan vuosien saatossa takaamaan erittäin korkea asiakaspalvelutaso.

Henkilökunta on ystävällistä, korkeasti koulutettua ja joustavaa. Satamana olemme valmiit tekemään lisäinvestointeja täyttääksemme asiakkaamme tarpeet ja takaamaan tehokkaan ja miellyttävän vierailun hienossa satamassamme.

Etsimme uutta

Toimitusjohtajaa

Toimitusjohtajalla on henkilökohtaisesti vastuu yrityksen tuloksesta, johtamisesta sekä strategian mukaisesta kehittämisestä.

Hänen tehtäviinsä kuuluu muun muassa:

  • vastata liiketoiminnan tuloksesta
  • vastata sataman strategisesta johtamisesta (mm. kokonaiskuvan hallitseminen, strategian mukaisten tavoitteiden mukainen johtaminen ja hallitustyöskentely)
  • aktiivinen sidosryhmätyöskentely sekä sataman myynti. Toimitusjohtajan vastuulla ovat mm. suhteet omistajaan, viranomaisiin, satamaliittoon, suurimpiin asiakkaisiin sekä ahtaus- ja logistiikkapalvelujen tarjoajaan
  • satama-alueen kehittäminen sekä laajennustöiden johtaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä viedä strategian ja toimintaympäristön edellyttämät muutokset johdonmukaisesti käytäntöön. Olet määrätietoinen, viet tavoitteita jämäkästi ja käytännönläheisesti eteenpäin. Verkostoituminen on sinulle luonnollista ja edistät omalla toiminnallasi ja esimerkilläsi verkostoissa toimimista. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta mittavien projektien suunnittelusta ja läpiviennistä. Odotamme logistisen toimialan tuntemusta ja kokemus rakennusalasta on etu. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi insinööri, DI tai ekonomi, mutta yliopistotutkinto ei ole ehdoton vaatimus, mikäli sinulta löytyy kompensoivia meriittejä.

Uudenkaupungin Sataman toimitusjohtajan tehtäväkenttä on monipuolinen: se tarjoaa vastuuta, mahdollisuuden nähdä työnsä tulokset ja osallistua koko satama-alueen kehittämiseen. Tehtävällä on myös yhteiskunnallinen merkitys, pääset vaikuttamaan koko talousalueen kehitykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti to 11.10. klo 8–11 ja ma 15.10. klo 12–17, puh. 050 406 5944.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 21.10.2018 mennessä.