(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Tilikunta Oy, Kaarina
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Tilikunta Oy on Liedon, Kaarinan, Paimion ja Sauvon kuntien perustama osakeyhtiö, joka pyrkii ennakoimaan kuntien tulevia tehtäviä ja takaa tehokkaat ja modernit taloushallintopalvelut. Olemassa oleva 35 hengen henkilöstö siirtyy Tilikunta Oy:n alaisuuteen vuoden 2019 alussa.

Tilikunta Oy:lle haetaan

Toimitusjohtajaa

Toimitusjohtaja vastaa yrityksen kannattavuudesta, johtamisesta sekä strategian mukaisesta kehittämisestä.

Hänen tehtäviinsä kuuluu muun muassa:

  • vastata liiketoiminnan kannattavuudesta ja toiminnan operatiivisesta johtamisesta
  • mahdollistaa henkilöstön tehokas työskentely
  • vastata asiantuntijahenkilöstön esimiestehtävistä ja muun muassa henkilöstötyytyväisyydestä
  • johtaa osakeyhtiön käynnistämiseen liittyviä toimintoja
  • johtaa asiakaspalvelun laatua ja sen kehitystä
  • aktiivinen verkottuminen ja sidosryhmätyöskentely.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toiminnan operatiiviseen johtamiseen ja kokonaisuuksien hallintaan. Sinulla tulee olla näyttöjä henkilöstön osaamisen pitkäjänteisestä kehittämisestä sekä tehokkaan toimintakulttuurin luomisesta. Tehtävä edellyttää kokemusta talouspalvelujen organisoinnista ja kunnallisen toiminnan tuntemus on eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi ekonomi, mutta yliopistotutkinto ei ole ehdoton vaatimus, mikäli sinulta löytyy kompensoivia meriittejä.

Tilikunta Oy:n toimitusjohtajan tehtäväkenttä on monipuolinen. Se tarjoaa vastuuta, mahdollisuuden nähdä työnsä tulokset ja osallistua uuden osakeyhtiön kehittämiseen. Tehtävällä on myös yhteiskunnallinen merkitys; pääset vaikuttamaan alueen julkisten palvelujen laatuun ja kehitykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti 23.10. klo 9–12 ja 30.10. klo 12–17, puh. 050 406 5944. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 4.11. mennessä.