(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Suomen Tekstiili & Muoti ry, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Suomen Tekstiili & Muoti ry on tekstiili-, vaate- ja muotialan yritysten järjestö. Huolehdimme siitä, että alan yrityksillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuuksia kasvaa, kansainvälistyä ja menestyä. Olemme alan vahva vaikuttaja ja työmarkkinajärjestö. Neuvottelemme alaa sitovat työehtosopimukset ja vaikutamme alaa koskevaan kansalliseen ja kansainväliseen lainsäädäntöön. Autamme jäsenyrityksiä työelämään ja liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Jäsenyritystemme tuotteita ovat muun muassa vaatteet, sisustustekstiilit, työvaatteet, tekniset tekstiilit sekä kuitukankaat ja teollisuustekstiilit. Suomen Tekstiili & Muoti ry on osa Elinkeinoelämän keskusliiton liittoperhettä. Lue lisää meistä www.stjm.fi.

Haluatko olla kehittämässä ja vaikuttamassa vastuullisen sekä kansainvälistyvän tekstiili-, vaate- ja muotialan tulevaisuuteen?

Haemme nyt joukkoomme sinua,
liiketoimintalähtöinen ja kehittämishakuinen

Toimitusjohtaja

johtamaan liiton toimintaa. Vastaat yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa alan menestyksestä tukemalla liiton jäsenyrityksiä sekä kasvattamalla liiton asemaa työnantajakentässä. Tehtävänäsi on varmistaa henkilöstön osaaminen sekä osallistua ja verkostoitua aktiivisesti eri foorumeissa sekä sidosryhmien kanssa keskustelemalla ja toteuttamalla systemaattista edunvalvontaa. Vastuullasi on myös liiton sisäinen ja ulkoinen viestintä.

Sinulla on vankkaa kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä taloushallinnon tuntemusta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Olet yhteistyökykyinen, avoin ja jämäkkä johtaja, joka kuuntelee henkilöstön ja sidosryhmien tarpeita sekä saattaa aktiivisesti ja tavoitteellisesti asioita eteenpäin. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen sekä vastuullisen tehtävän, mahdollisuuden olla kehittämässä näkyvää ja uudistuvaa toimialaa sekä osaavan ja mukavan työyhteisön Helsingin Etelärannassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Johanna Leskinen 3.8. klo 14:00–15:30 ja 6.8. klo 12:00–13:30, puh. 020 7469 406. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 9.8.2020 mennessä.