(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Suomen Retkitukku Oy, Verkkokauppa, Oulu/Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019


Suomen Retkitukku Oy on Suomen johtava ja nopeasti kasvava verkkokauppa, joka on erikoistunut metsästykseen, retkeilyyn ja koiravarusteisiin. Meillä on Suomessa kaksi verkkokauppaa, Retkitukku.fi ja Koiravaruste.fi.

Liiketoimintamme kulmakiviä ovat metsästyksen ja vapaa-ajan sekä koiravarusteiden tuotekehitys ja verkkokaupan vähittäismyynti omilla ja muiden brändien tuotteilla. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 13 Milj. EUR ja palveluksessamme on noin 20 työntekijää. Suomen Retkitukku Oy on osa erittäin nopeasti kasvavaa kauppaan ja tuotekehitykseen keskittyvää Open Air Group -konsernia. Konsernin liikevaihto on n. 40 Milj. EUR.

Verkkokauppaliiketoimintamme on erittäin vahvassa kasvussa. Yrityksen tuotekehitys ja verkkokauppaliiketoiminta eriytetään eri yhtiöksi. Olemme nyt hakemassa toimitusjohtajaa vastaamaan verkkokaupan vähittäismyynnistä.

Haemme ensisijaisesti Ouluun tai vaihtoehtoisesti Vantaalle sijoittuvaa

Toimitusjohtajaa

vastaamaan Suomen Retkitukku Oy:n liiketoimintojen ylläpitämisestä sekä kehittämisestä.
Huolehdit tiimisi kanssa Suomen Retkitukku Oy:n kahdesta verkkokaupasta ja myymälän toiminnoista, asiakaspalvelusta, markkinoinnista, kampanjoista sekä ostoista ja ulkoistetun logistiikan toimivuudesta. Vastaat liiketoiminnan kokonaisuudesta, seuraat ja ohjaat liiketoimintaa lukujen ja henkilöstön kautta.

Johdat 10 hengen tiimiä. Odotamme sinulta soveltuvaa, mieluiten kaupallista koulutustaustaa. Sinulla on ymmärrystä ja osaamista aggressiivisesta verkkokauppaliiketoiminnan toteutuksesta ja kehittämisestä. Olet nuorekas, myyntihenkinen ja energinen. Sinulla on yrittäjämäinen asenne ja haluat keskittyä vahvaan kasvuun. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi. Raportoit työstäsi konsernin toimitusjohtajalle.

Mikäli olet innostunut verkkokauppaliiketoiminnasta, pidät ulkoilusta, vaelluksesta tai metsästyksestä, haluat vaikuttaa ja kehittää suomalaista verkkokauppaa sekä toimia osana alan nopeimmin kasvavaa pohjoismaista konsernia, siinä tapauksessa meillä on sinulle huippupaikka tarjolla!

Open Air Group
Open Air Group on holding-yhtiö ja toimii Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa ja sisältää seuraavia tuotemerkkejä: Chevalier, Tracker, Alaska 1795, Burrel ja Valio sekä seuraavia jälleenmyyjiä Widforss.se, Widforss.no, Retkitukku.fi ja Koiravaruste.fi. Tavoitteemme on saavuttaa markkinajohtajuus Pohjoismaissa ja keskittyä tuotekehitykseen ja myyntiin metsästyksen, koiravarusteiden ja ulkoilun saralla.

Lisätietoja tehtävästä 31.7.2019 jälkeen antaa MPS-konsultti Veli-Antti Vasela puh. 0400 294 433. Jätä hakemus hakupainikkeen kautta viimeistään 11.8.2019 mennessä.