(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja, Sundström Oy Ab
Sundström Ab, Oy Entreprenad

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Sundström Ab, Oy Entreprenad
Toimenkuva
Etsimme energistä ja määrätietoista sosiaalista persoonaa, joka nauttii haasteista meidän uudeksi

TOIMITUSJOHTAJAKSI

Toimitusjohtajana johdat yhtiön liiketoimintaa ja vastaat sen tuloksesta ja taseesta. Johdat yhtiön johtoryhmää ja raportoi t hallitukselle. Olet aktiivisesti mukana suurimpien hankkeiden valmistelussa, myynnissä ja seurannassa.
Odotamme sinulta
Menestyäksesi tehtävässäsi sinulla tulee olla hyvät sosiaaliset taidot, hyvät organisointi-, johtajuus- ja yhteistyötaidot sekä vahva halu kehittää yritystä ja henkilökuntaa. Johtajana olet aktiivinen ja sitoutunut ja omaat myönteisen asenteen. Olet myös kärsivällinen ja hyvä neuvottelija. Sinulla on hyvä käsitys talousasioista ja sinulla on kyky rakentaa ja ymmärtää strategioita sekä toteuttaa ne päivittäisessä työssäsi.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme, että sinulla on useiden vuosien kokemus johtotehtävistä tai pystyt osoittamaan vastaavia ansioita. Kokemus alalta, projektien johtamisesta ja myynnistä katsotaan eduksesi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kommunikoit sujuvasti suomen, ruotsin ja englannin kielellä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden kasvavassa yrityksessä, jossa saat sitoutuneen henkilökunnan ja hallituksen tuen.
Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV ja vapaasti muotoiltu hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen kokkola@vmp.fi tai täyttämällä hakemuksesi sivuillamme www.vmp.fi viimeistään 17.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Group rekrytointikonsultti Mona Andersson-Kuorikoski puh. 040 480 3832 tai mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Mona Andersson-Kuorikoski, Mona.Andersson-Kuorikoski@vmp.fi, 040 4803832
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.06.2018 mennessä.