(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja STT:lle
STT

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Toimitusjohtaja STT:lle

STT on talo täynnä tiedon ammattilaisia. Luomme, seulomme, jalostamme ja välitämme tietoa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Tarjoamme kaikki viestinnän palvelut yhdeltä luukulta.

STT:n asiakkaita ovat kaikki suomalaiset. Aineistomme tavoittaa tekstin tai kuvan muodossa kaikki merkittävimmät suomalaismediat. Kuka tahansa on sitä kautta uutispalvelujemme asiakas, lukija tai katsoja tai kuuntelija.

Mediapalveluiden asiakkaat ovat julkaisijoita, joilla on kerrottavaa. Heille tärkeää on luotettava tiedonvälitys ja ammattimainen journalistinen sisältö.

STT Viestintäpalveluiden asiakkaina on yrityksiä ja organisaatioita, jotka viestintäpalveluiden avulla kertovat omaa tarinaansa kohdeyleisöilleen, hankkivat näkyvyyttä ja tekevät strategista ja suunnitelmallista viestinnän ajoittamista.

Suomen suurin kuvatoimisto Lehtikuva on kuulunut STT:n kokonaisuuteen vuodesta 2010. Kuvamyynnin asiakkaita ovat kaikki kuvankäyttäjät kuten mediat, järjestöt, yritykset, kustantamot ja mainostoimistot, sivustot, bloggaajat ja tulevaisuuden uusien julkaisumuotojen kuvankäyttäjät.

Työntekijöitä on reilu sata ja toimisto sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Nykyisen toimitusjohtajan jättäessä suunnitellusti ja sovitusti tehtävän haemme toimitusjohtajaa STT:lle. Tehtävässä:

- Johdat STT:n operatiivista liiketoimintaa ja vastaat sen taloudellisesta kannattavuudesta

- Vastaat liiketoiminnan kehittämisestä määritellyn strategian mukaisesti

- Johdat ja kehität myynnin toimintoja sekä vastaat yhteistyöstä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa

- Vastaat verkostoitumisesta sidosryhmien kanssa eri foorumeissa

- Toimit motivoivana esimiehenä koko asiantuntijatiimille ja mahdollistat heidän jatkuvan kehittymisensä

- Vastaat ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä

- Raportoit hallituksen puheenjohtajalle

STT on uuden edessä. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on vahvaa kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja näyttöä menestyksellisestä liiketoiminnan johtamisesta. Arvostamme kykyä strategiseen ajatteluun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Mediatoimialan syvä ja journalismin hyvä tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat menestymisen kannalta keskeisiä edellytyksiä. Haluat vaikuttaa ja työskennellä toimialan tulevaisuuden kehittämiseksi. Viet asioita eteenpäin aktiivisesti ja tavoitteellisesti. Sinulla on näyttöä motivoivasta henkilöstöjohtamisesta ja onnistuneesta muutosjohtamisesta.

Lähetä hakemuksesi 20.9.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa STT:n hallituksen puheenjohtaja Petteri Putkiranta, p. 040 550 1551, soittoajat: maanantaina 7.9. klo12-13 ja keskiviikkona 16.9. klo16-17.