(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja Sievin Teollisuuspuisto Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Sievi on Suomen toiseksi teollistunen kunta. Vuonna 2017 syntyi 21 uutta yritystä ja 264 uutta teollista työpaikkaa. Sievi tunnetaan ennen kaikkea jalkineista sekä korkeatasoisesta elektroniikka- ja mekaniikkateollisuudesta. Sievin kunta tarjoaa Hannunkankaan teollisuusalueelta monipuolisia tonttivaihtoehtoja teollisuuden tarpeisiin. Teollisuusalue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella valtatie 28 ja kantatie 63 risteyksessä. Sievin kunnassa voi harrastaa monipuolisesti vapaa-aikana.  Sievissä on Jussinmäen liikunta- ja ulkoilukeskus 18-väyläisine frisbeegolf ratoineen. Louekallion laskettelukeskus ja Maasydänjärven matkailualue, jossa sijaitsee kuuluisa Urjanlinnan tanssipaviljonki. Tutustu Sieviin osoitteessa www.sievi.fi

Haemme Sievin Teollisuuspuisto Oy:n palvelukseen asiakaslähtöistä ja innovatiivista

TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluu elinkeinopalveluiden tuottaminen ja kehittäminen sekä vastuu projektien ja hankekokonaisuuksien hoitamisesta. Tärkeä osa työtä on tiivis ja aktiivinen yhteistyö alueen yritysten ja seutukunnan kanssa. Kyseessä on aktiivista ja osallistuvaa työskentelyotetta vaativa tehtäväkenttä. Vastaat myös yhtiön kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja johtamisesta.

Sinulla on aiempaa kokemusta ja näyttöjä vastaavanlaisesta tehtävästä. Haluat vaikuttaa seutuyhteistyöhön ja yritysten toiminnan kehittämiseen, sinulla on myös kykyä viedä elinkeinohankkeiden päätökset käytännön tasolle. Omaat hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä verkostoitua. Olet vakuuttava ja kaupallisesti orientoitunut ja motivoidut uuden bisneksen luomisesta asiakasrajapinnassa. Kehität toimintaa suunnitelmallisesti ja tartutat innostavan päämäärätietoisen otteesi koko tiimiin. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito.  

Tarjoamme: - mahdollisuuden kehittää toimintaa yhteistyössä menestyvien yritysten kanssa
                     - toimit tärkeänä osana kuntaorganisaatiota ja kuulut kunnan johtoryhmään
                     - näköalapaikan voimakkaasti elävässä elinkeinomarkkinassa
                     - vakituisen työsuhteen mielenkiintoisten hankkeiden parissa                                                                                                   

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 3.6.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin Area Manager Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!