Toimitusjohtaja / Resta Capital Oy, Jyväskylä
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019


Resta Capital Oy on rakennus- ja kiinteistöalan konserni, jonka tytäryhtiöinä toimivat RestaKoti Oy, Salaojakympit Oy ja Mittatilat Oy. Resta Capital Oy konsernin tytäryhtiöt työllistävät yhteensä noin 220 alansa huippuammattilaista. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 23 MEUR. RestaKoti Oy on katto- ja hormipinnoitusalan markkinajohtaja Suomessa. Yritys työllistää noin 150 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 15 MEUR.

Salaojakympit Oy on salaoja- ja sadevesiremontteihin erikoistunut yritys. Salaojakympit Oy työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä ja sen liikevaihto kasvoi 2017 tilikauden 1,6 MEUR:sta 2018 tilikauden 5,7 MEUR:oon. Mittatilat Oy on asiakastarpeen mukaan räätälöityihin toimitiloihin erikoistunut yritys, liikevaihto vuodelta 2018 on noin 2 miljoonaa euroa.

Laadukkaat tuotteet, kustannustehokkaat ratkaisut ja innovatiivinen ajattelu ovat siivittäneet tietämme rakennus- ja saneerausmaailman edelläkävijäksi. Tarjoamme laadukasta asiakaspalvelua ja turvallista asumista tulevaisuuteen.

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa ja nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä kehittämään yhtä tytäryhtiöistämme, haemme emoyhtiöömme Jyväskylään

Toimitusjohtajaa

johtamaan ja tukemaan Resta Capital Oy:n sekä sen tytäryhtiöiden kasvua ja kannattavuutta.

Sparraat, haastat ja kannustat tytäryhtiöitä ja niiden johtoa. Tuot laaja-alaisesti panoksesi taloushallinnon, IT:n sekä markkinoinnin ja viestinnän osa-alueille. Tytäryhtiöiden talous- ja johtoryhmäpalavereiden lisäksi osallistut emoyhtiön tarjoamien palveluiden työryhmiin. Teet myös tiivistä yhteistyötä konsernin ulkoisten yhteistyötahojen ja -kumppaneiden kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto (KTM) ja useiden vuosien kokemus vaativista tulosvastuullista yritysjohdon tehtävistä. Talousosaamisesi on vankkaa ja strategisella johtamisella saat ihmiset sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. Kokemus kasvun hallitsemisesta ja johtamisesta sekä kansainvälisestä toimintaympäristöstä katsotaan eduksi. Koet myös myynnin, markkinoinnin ja viestinnän omaksesi. Olet tottunut esiintymään ja kommunikoimaan niin suullisesti kuin kirjallisestikin suomen kielen lisäksi englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme laaja-alaista osaamista, sitoutuneisuutta ja oikeanlaista asennetta. Näyttöjesi myötä tarjoamme sinulle tulevaisuudessa mahdollisuuden päästä emoyhtiön osakkaaksi.

Tule kasvattamaan, kehittämään ja kansainvälistämään konserniamme yhdessä sen huippuosaavan ja innostuneen henkilöstön kanssa!

Lisätietoja tehtävästä antavat Resta Capital Oy:n toimitusjohtaja Pertti Lohi, puh. 040 197 0487 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 23.4.2019 mennessä.

Katso lisää:
www.mittatilat.fi
www.restakoti.fi
www.salaojaremontti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253580
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä