(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA-REHTORI
Diakonia-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Diakonia-ammattikorkeakoulu hakee rohkeasti rakentavaa toimitusjohtaja-rehtoria. Tule vahvistamaan ainutlaatuisen valtakunnallisen ammattikorkeakoulun roolia työelämän arvostamana kouluttajana, yhteistyökumppanina ja uudistajana.

Haemme Diakonia-ammattikorkeakouluun toimitusjohtaja-rehtoria, joka osaavan joukkueensa kanssa tekee todeksi kunnianhimoisen strategiamme tavoitteet. Rehtori vastaa ammattikorkeakoulumme strategian toimeenpanosta, toiminnan johtamisesta ja tuloksellisuudesta, kehittämisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta Diakin hallituksen linjausten mukaisesti.  

Valtakunnallisena ja monipaikkaisena ammattikorkeakouluna toteutamme ja uudistamme koulutusta ja kehittämishankkeita kansainvälinen ulottuvuus huomioiden. Olet opiskelu- ja tutkimusyhteisöä arvostava, edestä johtava sparraaja ja huomioiva kuuntelija. Teet kiinteästi yhteistyötä omistajatahojemme, sidosryhmiemme sekä kansainvälisten ja kotimaisten yhteistyökumppaniemme kanssa. 

Jaatko sinä aidosti arvomme? Oletko rohkeasti rakentava hyvän maailman puolustaja? Kohtaatko reilusti erilaiset tilanteet ja ihmiset? Näiden arvojen varaan rakennamme Diakissa työkaluja mielekkäälle elämälle ja laadukkaalle työlle. Palvelemme niin yhteiskunnan kuin työelämän uudistuvia tarpeita. Uudet oppimisalustat ja opiskelun muodot, monialaiset tutkinnot ja vahva kansainvälinen yhteistyö kiihdyttävät kasvua ja vahvistavat merkittävyyttämme puhuttelevana yhteiskunnallisena toimijana. 

Odotamme, että olet kokenut johtaja ja olet omimmillasi viedessäsi asiantuntijaorganisaatiota eteenpäin. Olet näkemyksellinen, mutta viet ideat myös käytäntöön organisaatiosi kanssa. Näytät eettisesti kestävää suuntaa, haastat, vastuutat ja arvostat. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja verkostot, joita osaat hyödyntää Diakin hyväksi. Toimit luontevasti monikulttuurisessa ja kansainvälisessä yhteistyössä. 

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tohtorintutkinto, korkeakoulukentän tuntemusta, sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Laaja-alaisen kansainvälisen yhteistyön vuoksi muukin kielitaito on eduksi. 

Tarjoamme sinulle lämpimän ja yhteistyöhenkisen työyhteisön sekä alati innostavan opiskelijakunnan. Olemme avoin ja joustava organisaatio, joka kuuntelee herkästi yhteiskunnan ja työelämän muutoksia. Tule rakentamaan kanssamme Diakin tulevaisuutta.  

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 1.11.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-15572). Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Petra Naavalinna, p. 040 519 1448  petra.naavalinna@mercuriurval.com ja Seija Malmi, p. 040 522 5330 seija.malmi@mercuriurval.com.