(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja, rehtori
Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Haemme kokenutta ja kehittämishakuista

TOIMITUSJOHTAJAA, REHTORIA

Vastaat ammattikorkeakoulun toiminnan johtamisesta, tuloksellisuudesta ja strategisten tavoitteiden saavuttamisesta hallituksen linjausten mukaisesti muuttuvassa ja kehittyvässä korkeakoulukentässä. Osaat johtaa tehokkaasti ja hyvässä hengessä työelämälähtöistä koulutus- ja tutkimusorganisaatiota. Tärkeä osa työtäsi on verkostoituminen ja yhteistyön rakentaminen niin alueella kuin kansallisesti ja kansainvälisesti.

Edellytämme tohtorin tutkintoa, rehtorin tehtävien hoitamiseksi tarvittavaa kykyä ja ammattitaitoa sekä käytännössä osoitettua hyvää johtamistaitoa, strategisia valmiuksia, innovatiivista toimintaotetta ja muutosprosessien hallintaa sekä vahvoja vuorovaikutus- ja henkilöjohtamistaitoja. Ammattikorkeakoulutoiminnan ja elinkeinoelämän tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen johtamistehtävän sekä mielenkiintoisen näköalapaikan korkeakoulumaailmassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Anttivesa Knuuttila, p. 0400 590 598 ja toimitusjohtaja Juha Kämäri, p. 044 710 3003 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.2.2018 mennessä Personnelin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta. Tehtävään voidaan valita henkilö myös hakijoiden ulkopuolelta.