(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Rauman Lukko Oy, Rauma
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2021Rauman Lukko Oy on osa raumalaista Contineo-konsernia, johon kuuluvat myös RTK-Palvelu Oy ja RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Contineo-konsernin liikevaihto on n. 135 MEUR.

Rauman Lukko Oy oli viime kaudella Liigan kolmanneksi suurin toimija n. 9 MEUR liikevaihdolla. Urheilutapahtumien ohella Rauman Lukko tarjoaa huippuluokan ravintola-, catering-, kokous- ja seminaaripalveluita sekä erilaisia konsertteja ja muita tapahtumia jopa 4000 asiakkaalle. Yrityksen toiminta on organisoitu neljään osa-alueeseen: urheilutoimintaan, markkinointiin ja tapahtumiin, myyntiin sekä ravintolaliiketoimintaan.

Etsimme sinua

Toimitusjohtaja

Vastaat yrityksen liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä taloudellisesti kestävällä ja mielekkäällä tavalla. Vahvistat Lukko-brandia johtamalla yritystä sekä varmistaen hyvän asiakas- ja henkilöstökokemuksen. Huolehdit aktiivisesta yhteistyöstä elinkeinoelämän, kannattajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtäväsi puolesta kuulut Jääkiekon SM-Liiga Oy:n johtoryhmään.

Odotamme sinulta näyttöjä tulosvastuullisesta johtamisesta ja liiketoiminnan strategisesta kehittämisestä kaupallisesti onnistuneella tavalla. Sinulla on kokemusta brandin rakentamisesta ja mediayhteistyöstä. Hallitset modernit vaikuttamisen kanavat ja tunnet paloa huippu-urheilua tukevan liiketoiminnan vetäjäksi. Edellisten lisäksi arvostamme kokemusta vastuutehtävistä useilta aloilta, kuten myynnin johtamisesta, urheilujohtamisesta ja tapahtumatoiminnasta.

Olet moderni johtaja, jolla on kykyä innostaa henkilöstöä osallistavalla ja valmentavalla otteella. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, olet kyvykäs verkostoituja sekä yhteistyöhakuinen ja uudistuskykyinen kaikkien sidosryhmien suuntaan. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden lähteä kehittämään 1936 perustettua Rauman Lukkoa osana vakavaraista Contineo-konsernia. Liity sinikeltaisiin ja tule jatkamaan edistyksellistä tarinaamme vahvassa joukossamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki, parhaiten tavoitat hänet 28.1. klo 14-17 ja 3.2. klo 14–17, puh. 020 746 9450.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 8.2.2021.