(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Ranuan seudun matkailu Oy, Ranua
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019


Ranuan Seudun Matkailu Oy on kansainvälinen ja ympärivuotinen matkailukeskus, joka tarjoaa matkailijoille kokonaisvaltaisia elämyksiä Lapin arktisessa ja uniikissa ympäristössä. Ranuan eläinpuiston lisäksi alueella ovat Arctic Fox Iglukylä, GuloGulo lomakylä, Lappi-aiheisia ravintoloita sekä monipuolista safaritoimintaa.

RSM Oy on perustettu v. 1981 ja kuuluu Ranuan kuntakonserniin. Henkilöstömäärä on kausivaihteluista riippuen n. 40-80 henkilöä ja liikevaihto on yli 6 milj. €. RSM Oy kuuluu kansainväliseen eläinpuistojen ja akvaarioiden organisaatioon(EAZA) ja toimii Ranuan ja eteläisen Lapin matkailun veturina verkottaen mukaansa noin 100 matkailuyrittäjää.

Sinustako arktisen ja erämaahenkisen matkailukeskuksen

Toimitusjohtaja

Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta yritysjohtamisesta sekä viestinnän, markkinoinnin ja talouden vahvaa osaamista. Tunnet matkailun megatrendit ja katsot innovatiivisesti tulevaisuuteen. Toimintasi kulmakivinä ovat innostava yhdessä tekeminen ja verkostoituminen sekä paikallisesti että kansainvälisesti.  Työskentelet sujuvasti englannin ja suomen kielellä ja sinulla on myös tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Uuden Masterplanin pohjalta toteutamme tulevaisuuden investointeja ja toiminnan kehittämistä. Meille on tärkeää säilyttää luonnonmukaisuus kaikessa toiminnassamme ja huolehtia asiakkaiden, eläinten ja henkilöstön hyvinvoinnista. Tehdään yhdessä Ranuan Seudun Matkailu Oy:stä Suomen vetovoimaisin ja yhä kansainvälisempi Lapin matkailukohde!

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla MPS konsulteille Veli-Antti Vasela puh. 040 0294433, veli-antti.vasela(at)mps.fi tai Seppo Kangas puh. 0400 206587 tai seppo.kangas(at)mps.fi. Täytä hakulomake palkkatoiveineen 16.10.2019 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.