(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / PKS Sähkönsiirto Oy, Joensuu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020


Haemme PKS Sähkönsiirto Oy:lle Joensuuhun

Toimitusjohtajaa

Ihmisen näköinen työpaikka koostuu kehittyvästä toimialasta, mielenkiintoisesta työstä ja kannustavasta työilmapiiristä. Tämä on työpaikka juuri Sinulle, jos haet mahdollisuutta kasvaa ammatissasi, kehittyä ihmisenä ja saada aikaan jotakin, jolla on merkitystä monille. Me tarjoamme siihen parhaat puitteet, Sinun tehtäväsi on luoda oma polkusi.

Vastaat sähköverkkoyhtiön johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisuudesta sekä olet PKS-konsernin yritysjohdon jäsen. Johdat 23 henkilön ammattitaitoista organisaatiota.

Ydinvastuualueitasi ovat sähköverkon toimitusvarmuuden voimakas parantaminen kustannustehokkailla menetelmillä sekä palvelutuotteiden jatkuva kehittäminen vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme nykyisiä ja tulevia sähkön käytön tarpeita. Vastaat yhdessä organisaatiosi kanssa innovatiivisten ratkaisujen löytämisestä maaseutumaisen sähkönjakelun kehittämiseksi. Verkostoituminen alan yliopistojen ja muiden toimijoiden kanssa on tärkeä keino organisaatiomme osaamisen kehittämisessä.

Odotamme Sinulta sähköverkkoliiketoiminnan monipuolista tuntemusta, useamman vuoden johtamiskokemusta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. DI, sähkötekniikka. Strategiatyö ja suunnitelmallisuus on sinulle tuttua ja liiketoiminnan kehittäminen on vahvuutesi. Näet toimintaympäristön muutoksen mahdollisuutena ja kannustava henkilöjohtaminen on sinulle luontaista. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä osaat myös esiintyä.

Tueksesi tarjoamme alueellisesti merkittävän sähköyhtiön ja ammattitaitoisen työyhteisön. Toimipaikkasi sijaitsee luonnonläheisessä Joensuussa, jossa on monipuoliset mahdollisuudet harrastuksiin ja kulttuuritapahtumiin.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS:n konsultit Päivi Rummukainen puh. 040 760 3381 ja Hilkka Hirvasniemi puh. 050 323 5193.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.9.2020 mennessä hakupainikkeen kautta.

PKS Sähkönsiirto Oy on osa PKS-konsernia, jonka kaikki neljä liiketoiminta-aluetta ovat menestyneet omilla vahvuuksillaan. PKS Sähkönsiirto on maaseutumaisen sähkönjakelun erikoisosaaja, perustehtävämme on ylläpitää ja edistää asumisen ja yritystoiminnan edellytyksiä Pohjois-Karjalassa ja itäisessä Savossa. Tehtävämme on turvata 88 600 asiakkaamme luotettava sähkönjakelu kaikissa olosuhteissa ja kaikkina vuodenaikoina. PKS Sähkönsiirto Oy:n liikevaihto on 63 M€ ja investoimme vuosittain 30 M€ säävarman verkon rakentamiseen.