Toimitusjohtaja Oy CrossLam Kuhmo Ltd
Go On Kuopio

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Oy CrossLam Kuhmo Ltd on Suomen ensimmäinen ristiinliimatun massiivipuulevyn eli CLT-levyn valmistaja. CLT-elementtien valmistusprosessi mahdollistaa räätälöidyt tuotteet yksilöllisesti jokaista projektia varten. Osaavalla suunnittelulla ja ammattitaitoisella toteutuksella CLT- rakentaminen on edullinen tapa toteuttaa laadukkaita, yksilöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia koteja sekä muita rakennuksia. Puurakennukset ovat aina kuuluneet suomalaiseen maisemaan, ja kuuluvat tulevaisuudessakin, nyt markkina kasvaa vauhdilla ympäristötietoisuuden lisääntyessä ja hiilijalanjälkivelvoitteiden tullessa mukaan erityisesti julkiseen rakentamiseen. Tuotantolaitoksemme sijaitsee maailman parhaan havumetsäalueen sydämessä Kuhmossa ja juuremme kainuulaisessa metsämaisemassa ovat meille tärkeitä.

Tutustu yritykseemme tarkemmin osoitteessa: www.crosslam.fi.

Etsimme nyt Oy CrossLam Kuhmo Ltd:lle TOIMITUSJOHTAJAA!

 

Toimitusjohtajana vastaat Oy CrossLam Kuhmo Ltd:n operatiivisesta toiminnasta, yrityksen toiminnan kehittämisestä sekä henkilöstön osaamisesta ja viihtyvyydestä. Etsimme tehtävään osaajaa jolla on vahva toimialan tuntemus, kokemusta teollisuuden prosesseista sekä kaupallista näkemystä. Olet taitava verkostoituja ja toimit sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta olet myös päivittäin läsnä ja tukena yrityksen eri toiminnoissa.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän voimakkaasti kasvavassa yrityksessämme!

Toivomme hakijalta:

-  Puuteollisuuden ja teollisuusprosessien tuntemusta

-  Aiempaa kokemusta ja näyttöä tulosvastuullisesta liiketoiminnan johtamisesta

-  Vahvoja vuorovaikutustaitoja ja aktiivista työotetta

 

Toimipaikkasi tulee sijaitsemaan Kuhmossa, joka on edelläkävijä puurakentamisen kehittämisessä ja uusiutuvan energian käytössä. Puutuoteteollisuuden ja Woodpolis puutuoteklusteri alueen systemaattinen kehittäminen ovat Kuhmon kaupungin pitkäaikaisia tavoitteita. Woodpolis puutuoteklusterin liikevaihto on tällä hetkellä noin 150 miljoonaa euroa. Autamme mielellämme Sinua oman kodin löytämisessä alueelta!

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Go On henkilöstöpalveluiden kanssa. Lisäkysymyksiin paikasta vastaa Go On Kuopion HR- asiantuntija Maija Kallio numerosta +35840 560 3013 seuraavina ajankohtina: 13.11 kello 13-14 välillä, 18.11 kello 9-12 välillä sekä 25.11 kello 15-17 välillä tai sähköpostitse: maija.kallio@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399700
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuhmo