(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Oulun Keilailutalo Oy, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019


Oulun Keilahalli tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet liikunnalliseen vapaa-ajan viettoon sekä yksityisille harrastajille että myös yritysten käyttöön. Kaupungin keskustan tuntumassa sijaitsevat 24 keilarataa, biljardisali, sport-simulaattori ja ratagolf oheispalveluineen sekä kahvio kokous- ja saunatiloineen luovat viihtyisät sekä toimivat fyysiset puitteet, joihon osaava henkilökunta tuo palveluilmeen.

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä viettämään eläkepäiviä Oulun Keilahallin omistaja Oulun Keilailutalo Oy etsii sinua myyntihenkinen ja uudistava

Toimitusjohtaja

johtamaan ja kehittämään Oulun Keilailutalo Oy:n toimintaa.

Sinulla on hyvää pelisilmää mahdollisuuksien näkemiseen ja niiden kehittämiseen uudistuvaksi toiminnaksi. Tunnet yritysmaailmaa markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun näkökulmasta ja ymmärrät myös talouden lukuja. Olet hankkinut kokemusta pienistä organisaatioista ja esimiestyöstä. Olet myös sisällä some-maailmassa ja sen mahdollisuuksissa.

Tehtäväkentäksesi saat sekä markkinoilla että taloudessa vakiintuneen aseman saavuttaneen yrityksen toiminnat. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja antavat MPS-konsultit Seppo Kangas, puh. 0400 206 587 ja Heidi Takala, puh. 0400 761 070. Oulun Keilahallin nykyinen toimitusjohtaja Jukka Kitinoja on myös tavoitettavissa toimitusjohtajan paikkaan liittyen numerosta 050 412 8913. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 9.12.2019 mennessä.