(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Oulaisten Liikenne, Oulainen
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Oulaisten Liikenne -yhtiöt on yksi pohjoisen Suomen suurimmista paikallisesti omistetuista liikenneyrityksistä, jolla on mittarissa jo kunniakkaat 80 vuotta. Palvelemme kaupunkien välisillä pitemmillä reiteillä, lähi- ja paikallisliikenteessä sekä erityistarpeisiin mukautetussa palveluliikenteessä. Tilausajoja ja ryhmämatkoja teemme laajemmillekin alueille ja meidät voi hyvin bongata vaikka Euroopan nähtävyyksien liepeillä.

Yhtiöön kuuluu kuusi liikenneyritystä: Oulaisten Liikenne Oy, Käkelän Liikenne, J.E. Klemetti Oy, Karhun Liikenne Oy ja  Kamusen Liikenne Oy. Sen lisäksi meillä on oma matkatoimisto Matka-Rasti Oy. Meitä on yhteensä noin 90 ammattilaista. ”Linja-autossa on tunnelmaa!”

Haemme Oulaisten Liikenne -yhtiöille yrittäjähenkistä ja joustavaa

TOIMITUSJOHTAJAA

Haluatko päästä yhden Pohjois-Suomen suurimman paikallisesti omistetun liikenneyrityksen johtoon? Tässä perinteikkäässä ja arvostetussa perheyrityksessä näkyy joustava ja monipuolinen työskentelyote. Työnkuvasi ei ole palavereissa istumista aamusta iltaan, vaan voit päästä silloin tällöin vaikka huristelemaan ratin taakse.  

Sinulla on vahvaa näyttöä menestyksekkäästä johtamisesta, kokemusta alalta ja ymmärrät ajoneuvotekniikkaa. Arvostamme myös ammattiajokorttia. Tärkeä osa työtäsi on kuitenkin kannattava liiketoiminnan kehittäminen, tehokkuus ja laatu, sekä innostava ihmisten johtaminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan historiallisesti merkittävässä alan liikenneyrityksessä. Saat tueksesi vahvan ammattilaisjoukon ja pääset vaikuttamaan alan kehittymiseen ja kasvuun.  

Mikäli olet alasta innostunut ja käytännönläheinen johtaja, täytä hakulomake palkkatoiveineen 25.6.2019 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si. 

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Minna Moilanen, p. 040 849 6215 ja Seppo Kangas, p. 0400 206 587.