(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Onnitalon Hoiva Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

 

Onnitalon Hoiva Oy hakee

Toimitusjohtajaa

Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden johtaa toimialan valtavirrasta poikkeavaa hoivakotia. Pääset osaksi joukkoa, joka on aidosti ylpeä omasta toiminnastaan.

Helsingin merellisessä Tammisalossa sijaitseva yksityinen palvelukoti Onnitalo tuottaa laadukkaita hoiva-, asumis- ja kuntoutumispalveluita ikääntyneille asiakkailleen ja toimii kotina noin 50 asukkaalle. Palvelukodin toiminnan tuottaa Onnitalon Hoiva Oy, jonka omistaa 70 vuotta toiminut, yleishyödyllinen Vanhusten Turva -säätiö. Onnitalon toiminnassa vaalimme talon historiasta periytyvää leppoisaa, kodikasta ja toisesta ihmisestä aidosti välittävää ilmapiiriä. Yhtiö toimii eettisesti, vastuullisesti ja asukkaitaan aidosti kunnioittaen. Talossa panostetaan vahvasti yhteisöllisyyteen sekä palvelujen korkeaan laatuun.

Toimitusjohtajana vastaat Onnitalon arvojen mukaisen toiminnan jatkuvuudesta ja kehittämisestä. Meille on erityisen tärkeää, että koet arvomme omiksesi ja tunnet paloa edistää niiden toteutumista jokapäiväisessä toiminnassamme. Lisäksi tarvitset aiempaa kokemusta johtotehtävistä, mielellään hoiva-alalta, sekä vähintään AMK-tasoista sosiaali- ja terveysalan tutkintoa. Ymmärrät hoiva-alan toimintaperiaatteet hyvin, ja sinulla on myös liiketoiminnallista ymmärrystä.

Toimintamme menestyksekäs johtaminen edellyttää erinomaisia yhteistyötaitoja sekä empatiakykyä kohdata asiakkaamme ja heidän läheisensä.

Toimitusjohtajalta odotamme hyviä ihmisten johtamisen ja yhteisöllisyyden edistämisen taitoja. Henkilöstömme on sitoutunutta ja meillä vallitsee hyvä yhteishenki. Onnitalossa on kaikkien hyvä olla.   

Onnitalo toteuttaa tämän haun yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat Onnitalon MPS-konsultit Tapio Kivikangas, puh. +358 20 746 9456 ja Veronika Solovian, puh. +358 20 746 9463.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta viimeistään 17.6.2018.