(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA, Lieto
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle, haemme nyt

TOIMITUSJOHTAJAA (Lietoon)

Vastaat tehtävässäsi Marine Diesel Finland Oy:n liiketoiminnasta, tuloksesta ja toiminnan kehittämisestä Wihurin Teknisen kaupan toimintaperiaatteiden ja asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Sinulla on näkemystä ja kokemusta liiketoiminnan, myynnin, asiakaskokemuksen ja palvelukonseptien - uusienkin - kehittämisestä. Organisaatiossasi on n. 40 alan kovatasoista asiantuntijaa, jotka työskentelevät hyvin kansainvälisissä tehtävissä. Johdat organisaatiotasi omalla esimerkilläsi - sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja saat organisaatiosi toimimaan tehokkaasti osallistamalla, innostamalla ja motivoimalla heitä. Tartut vahvasti myös myynnillisiin ja asiakasvastuullisiin tehtäviin sekä varmistat kannattavan kasvumme jatkumista yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa. Tehtävässä raportoit hallituksen puheenjohtajalle.

Omaat liiketoiminta- ja asiakaslähtöisen ajattelutavan, ongelmaratkaisuun pyrkivän asenteen ja pystyt luomaan menestyksellistä ja kannattavasti kasvavaa liiketoimintaa. Työskentelytyyliltäsi olet asiakaslähtöinen, energinen, oma-aloitteinen ja kannustava.

Odotamme sinulta
- näyttöjä tavoitteellisesta ja menestyksekkäästä liiketoiminnan ja myynnin johtamisesta
- aikaisempaa kokemusta esimiehenä toimimisesta, mielellään tekniseltä alalta
- telakkateollisuuden tai vastaavan tuntemusta
- kykyä toimia kansainvälisessä työympäristössä
- sujuvaa projektien hallinnan menetelmien käyttöä
- hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi
- matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa voit haastaa itseäsi ja kokea onnistumisia kasvavassa ja kehittyvässä suuressa organisaatiossa. Pääset työskentelemään laadukkaiden tuotteiden parissa sekä arvostetussa ja vakavaraisessa yhtiössä. Toimipisteesi sijaitsee Liedossa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppaninamme haussa toimiva Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, p. 040 7000 204 tai . Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2019.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.