(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA, Lieto
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.
Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Lue meistä lisää www.tekninenkauppa.fi.
Marine Diesel Finland Oy on vuonna 1992 perustettu yritys, joka huoltaa, korjaa ja asentaa laivamoottoreita, propulsiojärjestelmiä, moottoritilan komponentteja sekä kansikoneistoja maailmanlaajuisesti. Lisä Lue lisää www.marinediesel.fi.
 
Toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle, haemme nyt
 
TOIMITUSJOHTAJAA (Lietoon)
 
Vastaat tehtävässäsi Marine Diesel Finland Oy:n liiketoiminnasta, tuloksesta ja toiminnan kehittämisestä Wihurin Teknisen kaupan toimintaperiaatteiden ja asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Sinulla on näkemystä ja kokemusta liiketoiminnan, myynnin, asiakaskokemuksen ja palvelukonseptien – uusienkin – kehittämisestä.  Organisaatiossasi on n. 40 alan kovatasoista asiantuntijaa, jotka työskentelevät hyvin kansainvälisissä tehtävissä. Johdat organisaatiotasi omalla esimerkilläsi – sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja saat organisaatiosi toimimaan tehokkaasti osallistamalla, innostamalla ja motivoimalla heitä. Tartut vahvasti myös myynnillisiin ja asiakasvastuullisiin tehtäviin sekä varmistat kannattavan kasvumme jatkumista yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa. Tehtävässä raportoit hallituksen puheenjohtajalle.
 
Omaat liiketoiminta- ja asiakaslähtöisen ajattelutavan, ongelmaratkaisuun pyrkivän asenteen ja pystyt luomaan menestyksellistä ja kannattavasti kasvavaa liiketoimintaa. Työskentelytyyliltäsi olet asiakaslähtöinen, energinen, oma-aloitteinen ja kannustava. 
 
Odotamme sinulta
- näyttöjä tavoitteellisesta ja menestyksekkäästä liiketoiminnan ja myynnin johtamisesta
- aikaisempaa kokemusta esimiehenä toimimisesta, mielellään tekniseltä alalta
- telakkateollisuuden tai vastaavan tuntemusta
- kykyä toimia kansainvälisessä työympäristössä
- sujuvaa projektien hallinnan menetelmien käyttöä
- hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa 
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi
- matkustusvalmiutta.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa voit haastaa itseäsi ja kokea onnistumisia kasvavassa ja kehittyvässä suuressa organisaatiossa. Pääset työskentelemään laadukkaiden tuotteiden parissa sekä arvostetussa ja vakavaraisessa yhtiössä. Toimipisteesi sijaitsee Liedossa.
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppaninamme haussa toimiva Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, p. 040 7000 204 tai terhi.airas@fi.experis.com. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen terhi.airas@fi.experis.com osoitteeseen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.10.2019.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.