Toimitusjohtaja Levi Restaurants Oy
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Toimitusjohtajaksi Levi Restaurantsille.

Levi Ski Resortin omistama Levi Restaurants etsii toimitusjohtajaa vastaamaan menestyksekkään yhtiön kasvusta ja kehityksestä.

Ravintolayhtiö operoi kahdeksaa ravintolaa Levin rinnealueen ja golf-kentän ympäristössä. Ravintolat palvelevat aina vähintään hissien aukioloaikana sekä lisäksi kysynnän mukaan myös muina aikoina. Liikeideat koostuvat erilaisista ruoka-, kahvila- ja after ski-konsepteista.

Toimitusjohtajamme vastaa itsenäisesti ravintolayrityksen toiminnasta ja taloudesta. Hän raportoi hallitukselle ja esimiehenä toimii Levi Restaurantsin hallituksen puheenjohtaja. Levi Restaurants on Oy Levi Ski Resort Ltd:n 100%:sti omistama tytäryhtiö.

Toimitusjohtajan vastuulla ovat mm:

Yrityksen johtaminen, operatiivinen toiminta, budjetointi, tulos sekä tulevaisuuden varmistaminen ja yhtiön kehitys. Investointien osalta olet aloitteentekijä ja niistä päättää yhtiön hallitus esitystesi perusteella. Ravintoloiden operoinnissa apunasi sinulla on kolme kokenutta päällikköä, 10 vakituista ja reilut 100 sesongilla työskentelevää työntekijää. Tiedät, että menestyvä palveluorganisaatio perustuu koko tiimin korkeaan osaamiseen sekä motivaatioon.

Ymmärrät syvällisesti ravintola-alan menestyksen ja kannattavuuden edellytykset ja osaat hioa hyväksi todettuja ja uudistaa uudistettavia toimintoja, liittyivät nämä sitten toimintamalleihin, liikeideoihin tai sopimuksiin liittyvä kehitystarpeisiin.

Levin matkailijamäärät kasvavat tasaisesti. Vastaat siitä, että ravintolayhtiön kasvu noudattelee alueen yleistä kasvuvauhtia. Huomioi, että nykyään yli 50% Leville saapuvista matkailijoista saapuu alueelle ulkomailta.

Odotukset ja edellytykset tehtävässä menestymiselle:

Näyttöjä suuremman ravintolakokonaisuuden tuloksellisesta johtamisesta

Kaupallista ajattelua ja kehityspainotteista asennetta

Valmentavaa ja asiakaslähtöistä johtamistapaa

Laatutietoisuutta

Itsenäistä toimintatyyliä

Hyvää kirjallista ja suullista suomen- ja englanninkielen taitoa

Oleellisten ravintolajärjestelmien, kuten Maraplan, Winpos, sujuvaa hallintaa.

Eduksi luemme:

Matkailukeskuksessa toimivan ravintolaliiketoiminnan tuntemusta

Sopivaa harrastuspohjaa, jotta sekä ymmärrät asiakkaittemme ajatuksenjuoksua että viihdyt itsekin tunturissa.

Tarjoamme sinulle pääsyn vakavaraiseen yritykseen tunnettujen ravintoloiden pariin. Pääset myös rakentamaan Suomen johtavan tunturikeskuksen menestystä yhdessä muiden alueen toimijoiden kanssa. Tarjoamme työsuhdetuina yhtiön erinomaiset liikuntaedut.

Levi tarjoaa asuin- ja työpaikkana upeat puitteet: sykkivä tunturi, yhdessä kauniin ja puhtaan luonnon kanssa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet mm. ulkoiluun ja urheiluaktiviteetteihin.

Meistä voit lukea lisää: http://www.levirestaurants.fi/

Tehtävä on täysipäiväinen ja vakituinen. Tehtävä edellyttää asumista alueella.

Mikäli tunnistat itsesi hakuilmoituksesta, jätäthän hakemuksesi viivyttelemättä Baronan hakujärjestelmään, koska paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen Oy Levi Restaurants Ltd:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opteam / Barona Lapin yrittäjä Antti Rotko, antti.rotko@opteam.fi / 040-5611204 (soittopyyntö tekstiviestillä) tai palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@opteam.fi / +358 50 4131220 (soittopyyntö tekstiviestillä). Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen viimeistään 1.7.2018 oheisen hakulinkin kautta. Sähköpostihakemuksia emme valitettavasti pysty huomioimaan.

Edellytykset työnsaannille: Ravintolaliiketoiminta, Yrityksen talous, Maraplan, Finnpos

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146089
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kittilä