(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja - Lahti
Lahden Hevosystäväinseura ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020
Jokimaan tapahtumakeskus tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisiin yleisötapahtumiin. Vuonna 2020 Jokimaalla järjestetään 32 ravitapahtumaa, joiden kruununjalokivenä on yli 10 000 katsojaa paikan päälle keräävä Suur-Hollola-viikonloppu. Etsimme toimitusjohtajaa Lahden Hevosystäväinseura ry:lle johtamaan ja kehittämään Jokimaan ravi- ja tapahtumakeskuksen toimintaa.

Toimitusjohtajana vastaat Jokimaan ravi- ja tapahtumakeskuksen toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä hallituksen strategisten linjausten mukaisesti. Toimit aktiivisesti myyden ja markkinoiden Jokimaan tapahtumakeskusta. Erilaisten tapahtumien sekä erityisesti ravitapahtumien suunnittelu, kehittäminen ja järjestäminen kuuluvat vastuullesi yhteistyössä tiimisi kanssa. Vastuullasi ovat myös yhtiön hallinnassa olevien kiinteistöjen hoitaminen sekä yhteistyön rakentaminen ja ylläpitäminen eri sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta aikaisempaa johtamis- ja esimieskokemusta ja olet työskennellyt myynnin tehtävien parissa. Olet kiinnostunut raviurheilusta ja haluat kehittää Jokimaan tapahtumakeskuksen toimintaa ja tapahtumia. Liikut sujuvasti asiakkaiden luona, verkostoidut ja ylläpidät organisaatiosi näkyvyyttä myös sosiaalisen median kanavissa. Työ edellyttää valmiutta työskennellä ajoittain epäsäännöllisinä aikoina.

Arvostamme hyvää englannin kielen taitoa ja muiden kielien osaaminen on eduksi. Olet hands on -tyyppinen johtaja ja haluat päästä näyttämään osaamisesi Jokimaan tapahtumakeskuksen kehittämisessä yhä tunnetummaksi yleisö-areenaksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset edistämään raviurheilun tunnettavuutta sekä mahdollisuuden kehittää Jokimaan tapahtumakeskusta entistä vetovoimaisemmaksi.

Kevään 2020 koronatilanteen johdosta aikaisempi toimitusjohtajan rekrytointi keskeytettiin ja nyt haku avataan uudelleen. Tavoitteena on, että valittu henkilö aloittaa tehtävässään viimeistään helmikuussa 2021.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti, puh. 050 4356 653, hannele.hiltunen@eilakaisla.fi. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.10.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-työpaikat.