(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja - Lahti
Lahden Aluetaksi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020
Lahden Aluetaksi Oy on Päijät-Hämeen suurin ja kokenein taksikeskus. Taksipalvelut ovat asiakkaiden käytettävissä 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Kokonaisvälityksessä on noin 200 autoa Lahdessa Päijät-Hämeen alueella. Taksien välityskeskus tarjoaa asiakkailleen luotettavaa taksien välityspalvelua, monipuoliset tilaustavat sekä monipuolisen ajoneuvokapasiteetin. Etsimme toimitusjohtajaa Lahden Aluetaksi Oy:lle kehittämään tulevaisuuden taksi- ja kuljetuspalveluita. 

Toimitusjohtajana johdat liiketoimintaa hallituksen asettamien strategisten päämäärien ja tavoitteiden mukaisesti. Vastaat yhtiön liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisestä sekä yhtiön taloudesta, toiminnan laadusta ja yhteistyökumppanisuhteista.

Tehtäviisi kuuluvat mm

  • Yhtiön liiketoiminnan ja palveluiden kehittäminen
  • yrityksen strategian toteuttaminen
  • operatiivinen johtaminen
  • henkilöstön johtaminen
  • taloudenhallinta
  • sidosryhmäyhteistyö
  • verkostoituminen

Odotamme sinulta aikaisempaa esimieskokemusta, kokemusta operatiivisen toiminnan johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Sinulla on ymmärrystä talouden hoidosta sekä osaamista liittyen kilpailutuksiin ja sopimusjuridiikkaan. Sinulle on luontaista kehittää, ideoida uutta ja keksiä ratkaisuja. Tunnistat ja tartut mahdollisuuksiin sekä viet niitä aktiivisesti eteenpäin. Sinulla on esiintymiskykyä ja verkostoitumistaitoja sekä hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Sinulta löytyy myös näkemystä markkinointiin.  Ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja tavoitteellinen asenne auttavat menestymään tehtävässä. Tekniikan osaaminen katsotaan ehdottomasti eduksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn laadukkaassa organisaatiossa. Pääset vaikuttamaan vahvasti toiminnan sekä palveluiden kehittämiseen ja tuomaan oman kädenjälkesi Lahden Aluetaksin toimintaan. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.3.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi