(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja - Lahti
Lahden Hevosystäväinseura ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Jokimaan tapahtumakeskus tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisiin yleisötapahtumiin. Vuonna 2020 Jokimaalla järjestetään 32 ravitapahtumaa, joiden kruununjalokivenä on yli 10 000 katsojaa paikan päälle keräävä Suur-Hollola-viikonloppu.
Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin Lahden Hevosystäväinseura ry hakee Jokimaan tapahtumakeskukselle Toimitusjohtajaa.


Tehtäviisi kuuluvat

Toimitusjohtajana vastaat Jokimaan tapahtumakeskuksen toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä hallituksen strategisten linjausten mukaisesti. Toimit aktiivisesti myyden ja markkinoiden Jokimaan tapahtumakeskusta. Erilaisten tapahtumien suunnittelu, kehittäminen ja järjestäminen kuuluvat vastuullesi yhteistyössä tiimisi kanssa. Vastuullasi ovat myös yhtiön hallinnassa olevien kiinteistöjen hoitaminen sekä yhteistyön rakentaminen ja ylläpitäminen eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi

Olet kiinnostunut raviurheilusta ja haluat kehittää Jokimaan tapahtumakeskuksen toimintaa ja tapahtumia. Sinulle on jo kertynyt aikaisempaa johtamis- ja esimieskokemusta ja olet työskennellyt myynnin tehtävien parissa. Liikut sujuvasti asiakkaiden luona, verkostoidut ja ylläpidät organisaatiosi näkyvyyttä myös sosiaalisen median kanavissa. Työ edellyttää valmiutta työskennellä ajoittain epäsäännöllisinä aikoina.
Arvostamme hyvää englanninkielen taitoa ja muiden kielien osaaminen on eduksi. Olet hands on -tyyppinen johtaja ja haluat päästä näyttämään osaamisesi Jokimaan tapahtumakeskuksen kehittämisessä yhä tunnetummaksi yleisö-areenaksi. Toiveena on, että uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään kevään 2020 aikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset edistämään raviurheilun tunnettavuutta sekä mahdollisuuden kehittää Jokimaan tapahtumakeskusta entistä vetovoimaisemmaksi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti, puh. 050 4356 653, hannele.hiltunen@eilakaisla.fi. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.3.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.