(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Lahti Energia Oy, Lahti
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019


Lahti Energian energiakäännös siivitti osaltaan Lahden Euroopan vuoden 2021 ympäristöpääkaupungiksi. Luovuimme tänä vuonna kokoluokkamme ensimmäisenä toimijana kivihiilen käytöstä ja vähensimme hiilidioksidipäästöjämme 600 000 tonnilla vuodessa. Lahti Energian monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä tuotevalikoima kattaa sähkön, kaukolämmön ja -jäähdytyksen ohella aurinkosähköjärjestelmät, sähköautojen latauspalvelut sekä muut energian tuottamiseen ja käyttämiseen liittyvät palvelut. Olemme myös luotettu energiapalvelukumppani suurille teollisuusasiakkaille. Vuonna 2019 Lahti Energia -konsernin ennakoitu liikevaihto on 185 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on noin 200 henkilöä.

Nykyisen toimitusjohtajamme eläköityessä kesällä 2020 haemme

Toimitusjohtajaa

vastaamaan konsernin johtamisesta ja kehittämisestä.

Sinulla on kokemusta, näkemystä ja näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta muuttuvassa toimintaympäristössä. Innostut energia-alasta ja ymmärrät myös digitalisaation mahdollisuudet liiketoimintojen kehittämisessä. Johtajana autat ja kannustat organisaatiotasi saavuttamaan strategiasta johdetut liiketaloudelliset tavoitteet. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Vuorovaikutus- ja viestintätaitosi ovat vahvat ja verkostosi niin energia-alalla kuin sen ulkopuolellakin ovat laajat. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän uudistumiskykyisessä ja tulevaisuuteen katsovassa konsernissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.12. klo 10–12 ja 10.12. klo 10–11 Lahti Energian hallituksen puheenjohtaja Jukka Ottela, puh. 044 736 0202 ja muina aikoina MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 1.1.2020 mennessä.

www.lahtienergia.fi