(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Kymenlaakson kauppakamari
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Kauppakamarit työskentelevät elinvoimaisen Suomen puolesta. Keskuskauppakamari ja 19 alueellista kauppakamaria kattavat koko Suomen, kaikki toimialat ja yrittämisen muodot. Kauppakamarien jäsenyritykset muodostavat 50 prosenttia Suomen bruttokansantuotteesta ja 40 prosenttia työpaikoista.

Kymenlaakson kauppakamari täyttää ensi vuonna 90 vuotta. Keskeinen tehtävämme on edistää elinkeinoelämän ja yritystoiminnan toimintaedellytyksiä Kymenlaaksossa. Tarjoamme yrityksille verkostoitumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia, koulutusta sekä kasvu- ja kansainvälistymispalveluja. 

Haemme nyt

Toimitusjohtajaa

ottamaan vastuulleen kauppakamarin toiminnan johtamisen ja kehittämisen. Kymenlaakson elinkeinoelämän avainpaikalla saat mahdollisuuden kehittää alueen yritystoiminnan toimintaedellytyksiä. Toimit yhteistyössä alueen elinkeinoelämän ja vaikuttajien kanssa.

Toimitusjohtajana vastaat kauppakamarin taloudesta, palveluista ja vaikuttamistyöstä. Toimit esimiehenä kauppakamarin henkilökunnalle. Monipuoliseen tehtäväkenttääsi kuuluu yhteistyö jäsenyritysten ja sidosryhmien kanssa, jäsenhankinta ja uusien tulovirtojen luonti. Toimitusjohtajana vastaat toiminnan kehittämisestä ja suunnittelusta strategisten tavoitteiden mukaisesti. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää Kymenlaakson elinkeinoelämän tuntemusta sekä vahvaa kiinnostuneisuutta yrityselämästä. Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus johtotason tehtävistä sekä näyttöjä tuloksellisesta liiketoimintajohtamisesta.

Olet toimintaotteeltasi myyntihenkinen, aloitteellinen ja asioita tehokkaasti edistävä. Pidät sidosryhmäyhteistyöstä, ja sinulla on erinomaiset yhteistyö-, verkostoitumis- ja neuvottelutaidot. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Suomen kielen lisäksi puhut sujuvaa englantia. Nautit tulosvastuullisesta työstä ja kykenet johtamaan järjestöä kuin yritystä. Hyvät verkostot poliittisiin päättäjiin ja Kymenlaakson yritysjohtoon katsotaan eduksi. Kauppakamarin päätoimipaikka on Kotkassa, aluetoimisto Kouvolassa ja sen menestyksekäs hoitaminen edellyttää pysyvää asumista Kymenlaaksossa.

Kauppakamarin toimitusjohtajana sinulla on aito mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä alueen yritystoiminnan eteen. Kuulostaako tämä sinun paikaltasi?  

Lisätietoja tehtävästä antaa Kymenlaakson kauppakamarin hallituksen varapuheenjohtaja Juha Korhonen 12.11. klo 13-16 sekä 19.11. klo 13-16, puh. 050 5504 395. Muina aikoina kysymyksiisi vastaavat MPS-konsultit Tapio Kivikangas, puh. 020 746 9456, ja Veronika Solovian, puh. 020 746 9463.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 25.11.2018 mennessä.