(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja - Kouvola
Kymijoen Kyläkuitu Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
Kymijoen Kyläkuitu Osk on perustettu 11.5.2010 varmistamaan Laajakaista 2015-hankkeen mukaisen valokuituverkon rakentaminen Kouvolan ja Iitin haja-asutusalueille. Kyläkuidun tarkoituksena on edistää jäsentensä nopeita ja luotettavia tietoliikenneyhteyksiä ja nykyaikaisen tietoliikenneverkon antamin edellytyksin tukea kestävää kehitystä. Valokuituverkon tuomat mahdollisuudet ovat elinehto maaseudulla asumisessa ja yrittämisessä; verkon kautta saadaan haja-asutusalueille tasavertaiset, nopeat ja virheettömät tietoliikenneyhteydet nykyaikaiseen viestintään ja viihdepalveluihin sekä muihin sähköisiin palveluihin, joiden määrä lisääntyy tulevaisuudessa.
Haluatko olla luomassa ja edistämässä valokuituverkoston tulevaisuutta maaseudulla? 

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin etsimmeloka-marraskuusta alkaen tai sopimuksen mukaan Kymijoen Kyläkuitu Osuuskunnalle toimitusjohtajaa. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa, ja valittu henkilötulee solmimaan työsuhteen suoraan Kymijoen Kyläkuidun kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat

Toimitusjohtajana vastuullasi ovat muun muassa
  • osuuskunnan liiketoiminnan kehittäminen
  • yrityksen strategian toteuttaminen
  • operatiivinen johtaminen
  • henkilöstön johtaminen
  • myynnin johtaminen
  • asiakkuuksien ja taloudenhallinta sekä raportointi
  • sidosryhmäyhteistyö ja verkostoituminen

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta aikaisempaa esimieskokemusta ja eduksi katsotaan, jos olet työskennellyt myynnin johtamisen parissa. Sinulla on esiintymiskykyä ja verkostoitumistaitoja sekä hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ja sinulta löytyy myös näkemystä markkinointiin.  Sinulla on yrittäjämäinen ote työhön ja hahmotat monitahoisia kokonaisuuksia. Sinulta löytyy talousosaamista ja sekä hyvät IT-taidot. Ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja tavoitteellinen asenne auttaa menestymään tehtävässä.  

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja itsenäisen työn, jossa pääsetedistämään Kouvolan ja seutukunnan asemaa sekä vaikuttamaan yhteiskunnallisiinasioihin. Pääset jatkamaan jo hyvässä vauhdissa olevan osuuskunnan toiminnankehittämistä ja tuomaan oman kädenjälkesi Kymijoen Kyläkuidun toimintaan.Tukenasi on aktiviinen ja toimintaan sitoutunut hallitus.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 4.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi