(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Kaisanet Oy
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2019


Kaisanet Oy on Kainuun, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, IT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys. Kaisanet tuottaa arvoa asiakkailleen korkealaatuisen it-osaamisen muodossa. Työllistämme vajaat 100 henkilöä Kajaanissa ja Iisalmessa ja nyt haemme

Toimitusjohtajaa

vastaamaan Kaisanetin operatiivisesta ja strategisesta johtamisesta.

Johdat yritystä hallituksen antamien ohjeiden sekä strategisten linjausten mukaisesti. Organisaatiosi keskeisiä tavoitteita ovat palveluiden ja asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen ja laajentaminen sekä edelläkävijän asema digitalisaatiossa toiminta-alueella. Vastaat liiketoiminnan tuloksellisuudesta sekä omistaja-arvon kasvattamisesta ja osallistut tytäryhtiömme hallitustyöskentelyyn.

Sinulla on soveltuva teknillinen tai kaupallinen koulutustausta ja vahvaa kokemusta johtotehtävistä. Olet asiakasorientoitunut tuloksen tekijä ja innostava ihmisten johtaja. Kotipaikkasi voi olla toisaalla, mutta edellytämme vähintään 50% läsnäoloa toimintapaikkakunnillamme.

Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän alueellisesti merkittävässä ja taloudellisesti vakaassa yrityksessä. Vastuullisuus on meille työnantajan tärkeä arvo, joten huolehdimme työntekijöistämme, maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja meillä on laajat henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Arto Savela puh. 040 729 6600 tai Veli-Antti Vasela puh. 0400 294 433. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 27.1.2019 mennessä.