(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja - Jyväskylä, Muurame
Muurame Golf Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018
Vuonna 2001 perustettu Muurame Golf tarjoaa asiakkailleen elämyksellisiä golfkierroksia upealla 18 väyläisellä golfkentällä, hyvät harjoitusolosuhteet sekä klubipalvelut. Taloutemme on kunnossa ja olemme eteenpäin suuntautuva, kehittyvä yritys ja yhteen hiileen puhaltaminen on osa toimintakulttuuriamme. Lue lisää osoitteesta https://www.muuramegolf.fi/. Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä pois etsimme 1.12.2018 alkaen taisopimuksen mukaan Muurame Golfille toimitusjohtajaa toimimaan yrityksentulosvastuullisena operatiivisena johtajana. Eilakaisla Oy avustaarekrytointiprosessissa, ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraanMuurame Golfin kanssa.

Pääasialliset työtehtävät

Toimitusjohtajana vastuullasi ovat muun muassa
  • yrityksen ja liiketoiminnan kehittäminen
  • yrityksen strategian ja arvojen toteutuminen
  • myynti- ja markkinointi
  • asiakkuuksien ja talouden hallinta
  • henkilöstön johtaminen
  • operatiivisen toiminnan ylläpitäminen
  • Muuramen golfseura ry:n toiminnanjohtajan tehtävät
Toimitusjohtaja valmistelee asioita hallituksen päätettäväksi, kehittää yhtiötä yhdessä hallituksen kanssa sovittujen tavoitteiden mukaisesti ja varmistaa hallituksen päätösten asianmukaisen täytäntöönpanon. Toimitusjohtaja toimii hallituksen kokousten sihteerinä.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta nykyaikaisia johtamistaitoja, esiintymiskykyä ja verkostoitumistaitoja. Lisäksi odotamme sinulta asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä markkinointiosaamista. Olet tavoitteellinen, organisointikykyinen, positiivinen ja kehitysmyönteinen tiimipelaaja. Olet eteenpäin suuntautuva tulevaisuuteen katsoja ja uusien ideoiden tuoja. Sinulla on yrittäjämäistä otetta, kykyä tarttua toimeen sekä hahmottaa monitahoisia kokonaisuuksia ja omaat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Olet joustava ja sinulla on kykyä toimia muuttuvissa olosuhteissa. Hallitset toimisto-ohjelmien käytön ja sukkuloit sujuvasti somemaailmassa. Edellytämme golftoimialan osaamista. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä hyvää paineensietokykyä ja valmiuksia tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Edellytämme näyttöihin perustuvaa johtamiskokemusta tuloksellisesta toiminnasta, myös henkilöstöjohtamisesta sekä talous- ja hallinto-osaamista. Soveltuva korkeakoulututkinto ja golftoimialan järjestelmien hallinta katsotaan eduksi. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työn Keski-Suomen johtavassa golfyhteisössä. Pääset jatkamaan hyvässä kunnossa olevan yrityksen kehittämistä ja tuomaan oman kädenjälkesi golfyhteisön toimintaan. Saat tueksesi toimivat oy:n ja ry:n hallitukset. Nykyinen toimitusjohtaja perehdyttää sinut tehtävääsi.   Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa Muurame Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Esko Helin, puh. 0400 640 777 (puhelut ennen klo 16) ja hakuprosessista Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.9.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi