(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Juvenes-Yhtiöt Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018


Juvenes-Yhtiöt Oy tarjoaa laadukkaita ravintola-, juhla- ja kokouspalveluita valtakunnallisesti. Meillä on 47 ravintolaa ja kahvilaa 9 paikkakunnalla. Ravintoloissamme syödään vuosittain noin 2,5 miljoonaa ateriaa ja järjestämme noin 9 000 tilaisuutta. Tiimissämme on nyt 240 henkilöä ja vuoden 2018 liikevaihto on noin 21 miljoonaa euroa.

Yritykseemme haetaan nyt kehityshakuista

Toimitusjohtajaa

ottamaan kokonaisvastuun yhtiömme strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta. Annat vahvan panostuksesi yrityksemme kehittämiseen ja sen pitämiseen jatkuvasti uudistuvana sekä toimintaympäristön ja asiakkaiden tarpeisiin reagoivana. Vedät kuusihenkistä johtoryhmää ja raportoit yhtiömme aktiiviselle hallitukselle.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kehittymistahtoa. Sinulla on vahvat näytöt aikaisemmasta palveluliiketoiminnan johtamisesta. Myynnin, talouden ja juridiikan tuntemusta sinulle on jo kertynyt monipuolisesti. Ketju-/franchising-liiketoiminnan kokemuksesta ja BtoB-osaamisesta on sinulle etua. Digiosaamisesi vastaa tämän päivän vaatimuksia. Tuot mukanasi omia verkostojasi ja vankkaa näkemystä käytännön liiketoiminnasta.

Tuet kannattavaa kasvua laaja-alaisilla johtamisominaisuuksillasi. Henkilöjohtamisessasi korostuvat muiden motivointi, innostaminen ja sitouttaminen. Hahmotat laajat strategiset kokonaisuudet ja tuot lisäarvoa innovatiivisuudellasi. Pystyt tavoitteelliseen, pitkäjänteiseen työskentelyyn ja teet päätöksiä muita osallistaen. Olet taitava verkottuja ja neuvottelutilanneissa osoitat myyntihenkisyyttä ja hyvää pelisilmää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa yhtä alamme merkittävimmistä yrityksistä, jolla on erinomaiset kasvunäkymät ja vahva yhteiskunnallinen arvopohja. Pääset kehittämään yrityksemme toimintaa yhdessä huippuosaajien kanssa. Edustat myös aktiivisesti yhtiötämme erilaisissa kumppaniverkostoissamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist, puh. 020 746 9421 pe 5.10. ja to 11.10. klo 9–10:30. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 14.10.2018 mennessä.