(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Javasko Oy, Mänttä-Vilppula
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020


Javasko Oy on toiminut vuodesta 1985 raskaan ja keskiraskaan teknologiateollisuuden monipuolisena alihankkijakonepajana, joka on erikoistunut hitsattujen ja koneistettujen teräsrakenteiden valmistukseen sekä vaativien koneiden ja laitteiden kokoonpano- ja asennustöihin. Palveluksessamme on 90 metallialan ammattilaista ja liikevaihtomme on 12,7 MEUR. www.javasko.fi

Haemme Mänttä-Vilppulaan asiakaslähtöistä ja aktiivista

Toimitusjohtajaa

Olet toimeen tarttuva, motivoidut niin myyntiin, markkinointiin kuin tuotantoonkin liittyvistä tehtävistä ja haluat antaa oman kokemuksesi ja näkemyksesi Javasko Oy:n tulevaisuuden kokonaisvaltaiseen rakentamiseen. Uusien mahdollisuuksien näkeminen, hakeminen ja hyödyntäminen olemassa olevaa perustaa kunnioittaen on sinulle itsestään selvä toimintatapa muuttuvassa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Haet uusia asiakkaita niin kotimaasta kuin ulkomailtakin ja olet kehittämässä myös olemassa olevia asiakkuuksia. Johtajana arvostat osaamista ja autat organisaatiota onnistumaan tehtävässään. Aktiivisen operatiivisen otteesi lisäksi sinulle on ominaista lähestyä asioita myös strategisesta näkökulmasta ja tuoda vahva proaktiivinen panoksesi Javaskon pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (ins./DI). Sinulla on kokemusta ja vahvat näytöt vastaavanlaisessa tehtävässä toimimisesta. Konepajan valmistustekninen tuntemuksesi on hyvä. Olet avoin uusille asioille ja työskentelyotteesi on aktiivinen, rohkea ja asiakaslähtöinen. Kansainvälinen toimintaympäristö on sinulle tuttu ja ulospäin suuntautuneena henkilönä kommunikoit, esiinnyt ja neuvottelet sujuvasti suomen kielen lisäksi ainakin englannin kielellä. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen näköalapaikan konepajateollisuuden muuttuvassa ja yhä kansainvälistyvässä maailmassa. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla kehittämässä ja kasvattamassa yritystämme yhdessä osaavan henkilökuntamme kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Javasko Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Vastamäki, puh. 050 569 7195 sekä MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 24.5.2020 mennessä.