(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Itämeren Portti Oy, Hanko
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020


Itämeren Portti Oy on yksi Suomen suurimmista osakepohjaisista koti- ja vierasvenesatamista. Se sijaitsee Hangossa Smultrongrundet nimisellä luodolla ja on jo monelle veneilijälle tuttu ja turvallinen vierailukohde.  Satamassa on 295 venepaikkaa. Satama tarjoaa korkeatasoiset ja laajat palvelukokonaisuudet veneilijöille. Saaressa sijaitsee myös ravintola Hangon Portti henkeä salpaavien maisemien äärellä.

Haemme nyt joukkoomme sinua yrittäjähenkinen

Toimitusjohtaja

Tehtävänäsi on ottaa tulosvastuu Itämeren Portti Oy:n operatiivisesta toiminnasta sekä johtaa yhtiön kasvua ja kehitystä. Hallitset yhtiön arkirutiineja ja ymmärrät kirjanpidon, tuloslaskelman ja taseen perusteet ja olet tottunut kausiluonteiseen liiketoimintaan.

Olet yrittäjähenkinen ja omalla esimerkillä johtava ihmisjohtaja. Toimit määrätietoisesti ja pyrit aktiivisesti sovittuihin tavoitteisiin. Olet kiinnostunut veneilyistä ja sinulla on riittävästi alan ymmärrystä.

Asiakaspalveluhenkisyys ja positiivisen asiakaskokemuksen kehittäminen kuuluvat luontevasti toimintatyyliisi. Molempien kotimaisten kielten sujuva hallinta on välttämättömyys ja englannin kielen taito on eduksi. Työtehtävä edellyttää aktiivista läsnäoloa Hangossa veneilykauden aikana ja muulloin painotus on liiketoiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä. Tehtävä mahdollistaa muun sivutoimisen työn talvikauden aikana.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan johtaa Suomen suurimpiin lukeutuvaa monipuolista vierasvenesatamaa ja samalla olla mukana kehittämässä suomalaista vapaa-ajan veneilyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Roy Herold ke 25.3. klo 14–15, pe 27.3. klo 9–10, ti 31.3. klo 13:30–14:30 ja pe 3.4. klo 13–14, puh. 0400 601 760. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 6.4.2020 mennessä.