(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja HUS
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Haemme näkemyksellistä muutosjohtajaa

HUS:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

1.1.2019 alkaen vakituiseen virkasuhteeseen.

Tarjoamme virkaan valittavalle kilpailukykyisten palvelussuhteen ehtojen lisäksi ainutlaatuisen näköalapaikan Suomen terveydenhuollon muutokseen ja mahdollisuuden johtaa HUS:n siirtymää kohti uusia rakenteita.

HUS on maan suurin sairaanhoitopiiri ja toiseksi suurin kunnallinen työnantaja. Meilahden kampus on Suomen merkittävin lääketieteellisen tutkimuksen ja korkeatasoisen erikoissairaanhoidon keskittymä.  

Toivomme Sinulta vankkaa kokemusta suurten konsernityyppisten organisaatioiden johtamisesta, vahvaa osaamista ihmisten ja talouden johtamisesta, toimialan ja yliopistoyhteistyön tuntemusta ja hyviä viestintävalmiuksia ja kansainvälisten yhteyksien edellyttämää kielitaitoa.

Viran palkkaus määräytyy kokonaispalkkana ja hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa. Viran täytössä voidaan käyttää koeaikaa. Toimitusjohtajan virkaan voidaan ottaa suostumuksensa nojalla sellainenkin henkilö, joka ei ole hakenut virkaa ja jonka kelpoisuudesta on esitetty selvitys.
Viran toimenkuva voi muuttua käynnissä olevan sote-uudistuksen johdosta.

Hakemukset osoitetaan HUS:n valtuustolle. Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella. Hakuaika päättyy 18.5.2018.

Hakukelpoisuus

Kelpoisuusehtona toimitusjohtajan virkaan on soveltuva ylempi yliopistotutkinto, julkisen terveydenhuollon ja hallinnon tuntemus ja kokemus johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena edellytetään toisen kotimaisen kielen täydellistä hallitsemista ja toisen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.1.2019  

Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 7100 HUS-Kuntayhtymän johdon vastuualue
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

Tiedusteluihin vastaa HUS:n hallituksen puheenjohtaja Ulla-Marja Urho, p. 0400 412 645 ja toimitusjohtaja Aki Lindén, p. 09 471 71200.

Hakuaika päättyy: 18.5.2018