(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / HUS-Kiinteistöt Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019


HUS-Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUSn rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä. Olemme johtava sairaalatekniikan osaaja ja tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti – sekä 100 % vastuulla. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 158 milj. euroa ja henkilöstöä 322.

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin haemme uutta

Toimitusjohtajaa

Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää yhtiötämme tuottamaan omistajahyötyjä kustannustehokkaasti ja asiakastyytyväisyyttä luoden HUS-konsernille. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen henkilökunta ja johtoryhmä.

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä riittävää kokemusta kiinteistöpalvelutoimialalta ja vastuullisista johtotehtävistä. Toimitusjohtajalta edellytetään kykyä yhdistää julkisen terveydenhuollon toimintaympäristö liiketaloudellisiin tavoitteisiin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä laaja-alaiseen yhteistyöhön sekä taitoa johtaa nykyaikaisella otteella.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimintaympäristön kehittyvässä terveydenhuollon maailmassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Mikko Piirtola, puh. 050 351 9910, toimitusjohtaja Mikko Salla, puh. 040 567 4407, to 9.5. klo 8–10 ja 14:30 jälkeen, tai MPS:n senior partner Juha Vaara, puh. 020 746 9411.
Hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään täyttämään 19.5.2019 mennessä hakupainikkeen kautta.