(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Herman IT, Oulu/Kajaani
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019


Herman IT:n tavoitteena on luotsata asiakkaat kohti datan kokonaisvaltaista hyödyntämistä osana liiketoiminnan ja tuotteiden kehittämistä. Herman IT tarjoaa asiakkailleen datan hallintaan ja jalostamiseen liittyviä palveluita, mm. konesali- ja pilviratkaisuja. Herman IT:n suurteholaskentaa varten optimoitu, tietoturvallinen ja ympäristöystävällinen datakeskus sijaitsee Kajaanissa. Yritys tarjoaa asiakkailleen myös resursseja sovelluskehityksen tehtäviin.  Herman IT Oy:n pääpaikka on Kajaanissa ja muut toimistot ovat Oulussa ja Helsingissä.  Yhtiössä työskentelee noin 40 henkilöä.

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin, haemme nyt Herman IT:lle uutta

Toimitusjohtajaa

johtamaan strategianmukaista kasvua, kansainvälistymistä ja maailman parasta asiantuntijatiimiä.

Toivomme sinulta yrittäjämäistä asennetta ja tekemistä sekä kykyä omaksua asioita nopeastikin. Olet aktiivinen, utelias ja kehittämishaluinen. Sinä ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja haluat auttaa heitä menestymään. Sinulla on henkilöstön sekä liiketoiminnan johtamiskokemusta. Tietotekninen ymmärryksesi erityisesti ohjelmistokehittämisen ja datan jalostamiseen liittyvän kokemuksen kautta on tärkeää, jotta onnistut tehtävässäsi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä. Saksan kielen osaaminen on etu.  

Herman IT tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen ja keskeisen tehtävän kasvuhakuisessa ja jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. Tavoitteita ei tarvitse saavuttaa yksin: tukenasi on motivoitunut joukko eri alojen asiantuntijoita. Herman IT on osa Kainuun Puhelinosuuskuntaa, jolla on yli satavuotias historia, mikä on omiaan tuomaan jatkuvuutta digitalisaation jatkuvasti muovaamassa toimintaympäristössä.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Veli-Antti Vasela puh. 0400 294 433. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 24.4.2019 mennessä.