Toimitusjohtaja, Fenix Marin Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Fenix Marin Oy on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marinilla olemme keskittyneet palvelemaan asiakkaitamme korkealaatuisena sopimusvalmistajana. Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita. Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Lue meistä lisää: www.fenixmarin.fi.


Nykyisen toimitusjohtajamme suunnatessa uusille vesille, etsimme hyvässä myötätuulessa olevaan yritykseemme uutta kipparia:

TOIMITUSJOHTAJA


Toimitusjohtajana pääset mukaan tilanteeseen, jossa parin haastavamman vuoden jälkeen olemme onnistuneet saamaan tilauskantamme vahvaksi, syventämään nykyisten asiakkaidemme luottamusta ja ottamaan reippaita askelia monissa kehityshankkeissamme. Tätä työtä jatkamaan ja vauhdittamaan etsimme nyt sinusta uutta vahvistusta. 

Toimenkuvasi on johtaa Fenix Marinin liiketoimintaa hallituksen asettamien strategisten päämäärien, visioiden ja tavoitteiden mukaisesti. Osakeyhtiölain toimitusjohtajalle sanelemien vastuiden ja tehtävien lisäksi kehität ja uudistat Fenix Marinin toimintaa, etsit uusia yhteistyömahdollisuuksia, pidät yllä hyviä suhteita nykyisiin yhteistyökumppaneihin ja johdat henkilöstöä. Päämäärätietoisella ja aktiivisella otteella kannat kokonaisvastuun kannattavuudesta, myynnistä ja markkinoinnista sekä tunnettavuutemme kehittämisestä. Olet aktiivisesti mukana yrityksen operatiivisessa liiketoiminnassa, jalkautat strategisia päämääriä operatiiviseen toimintaan ja mahdollistat esimiesten kautta henkilöstön onnistumisen tehtävissään ja koko organisaation tavoitteisiin pääsyn. 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tuotantotalous) tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä. Sinulla tulee olla osaamista ja kokemusta liiketoiminnan johtotehtävistä, näyttöä tuloksista, hyvää ymmärrystä talousasioista ja kykyä rakentaa menestystä osaavan henkilöstön vahvuuksien kautta. Tehtävässä menestymistä edesauttaa teollisen tuotannon tuntemus. Toivomme sinulla olevan vahvaa myynti- ja markkinointiosaamista sekä kykyä luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia niin uusien kuin nykyistenkin yhteistyökumppaniemme kanssa, myös kansainvälisesti. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Uudistamis- ja kehittämishalu kuuluvat vahvasti luonteenpiirteisiisi.

Tarjolla on monipuolinen ja mielenkiintoinen rooli haluttujen tuotteiden parissa, joita kehittävät ja rakentavat alansa huippuosaajat. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat Alen Consulting Oy:n konsultit Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi ja Nina Koskinen (21.1. alkaen) numerossa 050 555 0392 tai nina.koskinen@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=347 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1330993
  • Tehtäväalue: Johtotehtävät, Teollisuus/tuotanto, Vienti/tuonti
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jani Kallio (jani.kallio (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 050 529 2715
  • Sijainti: Valkeakoski