(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja / Campusravita Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018


Campusravita Oy on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) sekä Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) yhdessä omistama ravintolayritys, joka tuottaa opiskelija- ja henkilöstöruokailupalveluita Kuntokatu 3:n kampuksella. Tuotamme 40 hengen organisaatiolla 400.000 lounasta vuosittain, liikevaihtomme on yli 3 miljoonaa euroa. Toimintaamme kuuluvat myös erilaiset tilausravintolapalvelut, esimerkkinä kampuksella sekä senioriravintoloissamme järjestettävien seminaarien, kokousten ja muiden tilaisuuksien kaikki tarjoilut. Myymme ruoka- ja leipomotuotteita myös kotiin vietäväksi. Lisätietoja: www.campusravita.fi

Valmistaudumme tulevaan eläköitymiseen ja etsimme nyt sinua

Toimitusjohtaja

Tehtävässä vastuullasi on palveluliiketoimintamme kokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen. Hyvän henkilöstöjohtamisen sekä menestyksekkään asiakas- ja kumppanuussuhteiden avulla varmistat liiketoimintamme hyvän tuloksen jatkumisen, asiakasmäärän tasaisen kasvun sekä henkilöstömme hyvinvoinnin. Toteutamme hallituksemme johdolla myös sijoitustoimintaa. Katsomme mielenkiinnolla tulevaisuuden kehittämismahdollisuuksia erityisesti senioriravintoloiden, kahvilaliiketoimintamme sekä yritysmyynnin palvelukonseptien osalta.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa korkeakoulutusta sekä palveluliiketoiminnan johtamisen kokemusta. Toimitusjohtajana sinun ei tarvitse olla ravintola- tai ravitsemusalan ammattilainen, sillä tukenasi on ammattitaitoinen ja kokenut organisaatiomme. Työskentelytyyliltäsi olet palveluhenkinen ja tavoitteellinen, pystyt tekemään tehokkaasti päätöksiä ja osaat huomioida erilaisten sidosryhmiemme tarpeet ja toiveet. Pystyt hahmottamaan hyvin kokonaisuuksia ja kehittämishakuisesti ideoimaan uutta. Työssäsi tulet tarvitsemaan hyviä IT-taitoja, laatujärjestelmien ja sijoitustoiminnan ymmärrystä sekä englannin kielen taitoa. Lisäksi omaat hyvät esiintymis- ja kommunikaatiotaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä kehittää liiketoimintaamme, erilaisia palvelukonsepteja sekä henkilöstöämme.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Hallituksen puheenjohtaja Tomi Hyppänen puh. 044 382 6560
Toimitusjohtaja Risto Masonen puh. 040 764 9771
MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 3.6.2018 mennessä.